Перший день захисту бакалаврських робіт

15 червня 2017 року

   Сьогодні, 15. 06. 2017 року свою роботу розпочала екзаменаційна комісія з атестації фахівців ОС «Бакалавр» напряму підготовки «Деревооброблювальні технології» під головуванням завідувача кафедри технології лісогосподарського виробництва, доктора технічних наук проф. Гриба Володимира Макаровича. До складу комісії увійшли: завідувач кафедри технології деревообробки, доктор технічних наук проф. Пінчевська Олена Олексіївна, доцент кафедри технології деревообробки, кандидат технічних наук ст.н.с. Головач Валентин Михайлович та професор кафедри лісового менеджменту, доктор філософії, ст.н.с. Рябченко Володимир Іванович.

   В перший день захисту результати своїх бакалаврських робіт представили 9 студентів. Варто відмітити, що всі роботи стосувались актуальних питань деревообробної галузі і були напрямлені на удосконалення конкретних виробництв.

   Необхідно зауважити, що всі роботи студентів супроводжувались виготовленими власноруч макетами виробів.

 

  Найбільший інтерес у членів комісії викликали роботи: Авраменка Вадима «Аналіз конструктивних рішень столярних виробів на ДП «Ємільчинське ЛГ»», Головатюка Вадима «Аналіз використання стрічкових пил групи «Wood-Mizer» у технологічних процесах виготовлення пилопродукції» та Давидова Владислава «Аналіз стрічкопилкових верстатів групи «Wood-Mizer» у технологічних процесах лісопиляння», які і були оцінені найвищим балом.
   В цілому захист пройшов на високому рівні, в привітній атмосфері, про що свідчили слова вдячності студентів кафедрі за отримані знання і членам комісії за цікаві запитання. І саме головне, що практично всі студенти виявили бажання не зупинятись на досягнутому і продовжити навчання в магістратурі на кафедрі технології деревообробки ННІ ЛіСПГ.

Завідувач кафедри
технології деревообробки

д.т.н. проф. Пінчевська О. О.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook