Студенти університету на конференції у Львові

29 травня 2017 року

 

Студенти університету на конференції у Львові
 

День вишиванки 18 травня студенти нашого вузу провели у прекрасному м. Львові. Адже у цей час члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» відвідали конференцію приурочену до 200-річчя Національного університету «Львівська політехніка» «Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури: виклики постіндустріальної економіки». Метою конференції було– об’єднати успішних підприємців і креативних науковців для проведення змістовного діалогу.

                   
На конференції виступало багато науковців з цікавими доповідями, особливо нам сподобався виступ одного із засновників нової спеціальності  «Інтернет речей» у Львівському політехнічному університеті Романа Павлюка. Також надзвичайно цікавою та актуальною була доповідь Жураковської М.Б. про використання формальної, неформальної та інформальної освіти, і використання неформальної освіти для формування «soft skills», тобто м’яких навичок.
Конференція включала у себе пленарне засідання та доповіді на секціях. НУБіП України представляли доцент Титарчук І.М., студенти 4 курсу економічного факультету Горбенко Альона та Сірець Наталія, студентка 3 курсу Олійник Софія.
 
                  
Титарчук І.М. представила доповідь на тему «Інвестиційне забезпечення інноваційних рішень аграрного сектору», яка викликала жваву дискусію та інтерес, оскільки тема є досить актуальною і важливою для науковців та практиків. Виступ Горбенко А. на тему «Стимулювання інноваційної діяльності на місцевому рівні в Україні», обговорювався досить активно, адже питання децентралізації місцевих бюджетів та інновації в сфері державного управління вирішуються і впроваджуються у м.Львів вже досить тривалий час. Олійник С. представляла своє дослідження «Бюджетне фінансування інноваційної інфраструктури в Україні», а Сірець Н. виступила із доповіддю «Бюджетна підтримка інноваційної діяльності аграрних підприємств».
                      
 
Конференція дозволила дізнатись багато нового у сфері інноваційної діяльності, обмінятись досвідом та результатами дослідження з іншими студентами та практиками. Усі учасники конференції отримали сертифікати та збірники тез. Під час конференції для нас була проведена екскурсія «Таємниці міста Лева». Дякуємо усім причетним за надану можливість представити наш університет на конференції та отримати нові знання і практичний досвід у сфері економіки та інновацій.
 
Студентка 3 курсу
економічного факультету Олійник Софія
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook