Члени юридичної клініки "Захист справедливості" НУБіП України взяли участь у конкурсі есе з теми «Права людини в механізмі розвитку України як демократичної та правової держави»

24 травня 2017 року

22 травня у столиці визначили трьох переможців конкурсу студентських есе з теми «Права людини в механізмі розвитку України як демократичної та правової держави», який направлений на підвищення правової свідомості, культури та освіченості молоді. Конкурс проводився впродовж 3 – 17 травня 2017 року під егідою Четвертого місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги м. Києва серед студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів Києва.

Усього учасниками конкурсу стали понад три десятка студентів (у тому числі й студенти ЮК "Захист справедливості" НУБіП України Саламаха Дмитро, Павленко Дмитро, Сахно Богдана та Больботенко Анна), серед яких визначено авторів трьох найкращих есе. Зокрема, почесне 3 місце посіла Анна Больботенко, студентка Національного університету біоресурсів і природокористування України, головний координатор ЮК "Захист справедливості". Учасники були відзначені сертифікатами, а переможці конкурсу - нагороджені цінними призами та дипломами.

 

Хочеться від імені усього колективу юридичної клініки подякувати організаторам за вдале проведення конкурсу та привітати Анну із здобуттям призового місця!

Керівник ЮК "Захист справедливості",
к. ю. н., доцент Кідалов Сергій Олександрович

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook