Старости студентських наукових гуртків виступили з доповідями на "Фестивалі студентської науки 2017"

11 травня 2017 року

        Вже традиційно після травневих свят в НУБіП України проходить "Фестиваль студентської науки", на якому кращі представники студентських наукових гуртків нашого ВНЗ звітують про їх діяльність.

11 травня 2017 р. в ауд. 336А (читальна зала бібліотеки) навчального корпусу 11 на виконання наказу по Університету від 29.03.2017 р. № 262 та у відповідності до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в НУБіП  країни» відбулося засідання секції механіко-технологічного факультету VI «Фестивалю студентської науки – 2017», приуроченого до Дня науки, на якому виступили старости студентських наукових гуртків нашої кафедри: студент Кузнюк Давид Владиславович з доповіддю про діяльність гуртка «Сучасні та перспективні теплові двигуни» (науковий керівник доц. Бешун О.А.) та Рева Валентин Вікторович з доповіддю про діяльність гуртка «Загальна конструкція та умови використання мобільних енергетичних засобів с.-г. призначення» (науковий керівник доц. Шкарівський Г.В.).

Більш детально з діяльністю студентських гуртків можна ознайомитись на відповідних web-сторінках на які можна перейти за гіперпосиланнями: https://nubip.edu.ua/node/27982  і https://nubip.edu.ua/node/27948

Приємно відмітити, що гурток «Сучасні та перспективні теплові двигуни» серед призерів (3 місце).

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook