Студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – серед переможців І етапу «Фестивалю студентської науки – 2017»

12 травня 2017 року

12 травня в рамках проведення «Фестивалю студентської науки-2017», який проходить в НУБіП України до святкування Дня науки та покликаний розповісти про діяльність та перспективи розвитку студентських наукових гуртків університету, у читальній залі 10 навчального корпусу свої здобутки презентували 28 наукових гуртків економічного факультету, факультету аграрного менеджменту та ННІ післядипломної освіти.

Оцінювало діяльність гуртків журі, до якого увійшли представники Спілки молодих вчених, Ради аспірантів, Студентського наукового клубу, а також науково-педагогічні працівники факультетів.

Вперше у фестивалі студентської науки взяв участь студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. Здобутки гуртка та плани на майбутнє презентувала староста гуртка Кудря Мирослава – студентка 1 групи 1 курсу магістратури за спеціалізацією «Менеджмент організацій і адміністрування».

 

Гуртківцями проводилася наукова та дослідницька робота за трьома секціями. Зокрема, студентами: за секцією «Інклюзивна економіка через знання та інновації» презентовано підходи до інклюзивного розвитку економіки; за секцією «Академічне підприємництво: погляд студента» запропоновано ідеї та перші кроки для запровадження академічного підприємництва в університеті; за секцією «Інвестиційний менеджмент» ініційовано розширення умов для розроблення та підтримки студентських проектів, проходження студентських практик і стажувань для на буття практичного досвіду в сфері бізнесу та подальшого працевлаштування.

За доволі короткий час гуртківці взяли участь у розширеному засіданні комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва в рамках Круглого столу «Кооперація та  ESOP – на шляху до інклюзивної економіки», 2 всеукраїнських круглих столах, 2 всеукраїнських та 3 студентських конференціях. Студентами у співавторстві з викладачами  підготовлено на заняттях гуртка та опубліковано 39 тез доповідей на конференціях та 1 статтю у фаховому виданні. Серед перемог гуртківців: 2 призове місце у Гран-прі ІІІ Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді  у 2016 р. та І, ІІ та ІІІ місця у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з менеджменту для студентів ОС «Магістр» у 2017 р.

Протягом навчального року студенти  відвідали зустрічі, лекції та майстер-класи з викладачами іноземних вищих навчальних закладів, представниками бізнесу, громадськими активістами.

 

На завершення свого виступу Кудря Мирослава представила стратегію розвитку студентського наукового гуртка за кожною з секцій у наступному році.

 

Журі високо оцінило здобутки гуртків «Менеджмент і сьогодення» та «Маркетинг», які розділили І місце серед гуртків факультету аграрного менеджменту й представлятимуть факультет у фіналі фестивалю 17 травня 2017 року в 228 аудиторії 10 корпусу о 10.00.

 Ірина Барановська,
керівник студентського наукового
гуртка «Менеджмент і сьогодення»

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook