Чергове засідання кафедри

11 травня 2017, 15:13
НУБіП
        11 травня 2017 року відбулося чергове засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б. В. Лесика. Були присутні усі 10 членів та лаборанти кафедри. Вів засідання проф. Подрпрятов Г.І., який озвучив питання, які необхідно вирішити.
         Першим питанням було обговорення кандидатури доц. Гунька С.М., який ішов на переобрання на посаду доцента кафедри. Претендент коротко озвучив свої здобутки за останні 5 років та окреслив перспективи своєї подальшої роботи на кафедрі. Після обговорення докладу, зважаючи на високі показники рейтингу Гунька С.М. та його активну участь у житті кафедри, члени колективу одностайно рекомендували його кандидатуру кваліфікаційній комісії на переобрання терміном на 5 років.
         Наступним питанням для обговорення був стан підготовки до захисту бакалаврів та магістрів кафедри. Керівники бакалаврських та магістерських робіт коротко проінформували про готовність робіт. Проф. Подпрятов Г.І. просив звернути увагу на наявність плагіату у цих роботах та озвучив відповідальність при його перевищенні.
         Жваву дискусію визвало обговорення стан наукових досліджень НПП кафедри. Доц. Мацейко Л.М. зауважила, що кафедра в цьому році не подала жодного проекту на наукові дослідження та вказала де можна знайти необхідні матеріали щодо оформлення запитів на відкриття наукової тематики. Було прийнято рішення на наступному засіданні кафедри, через 2 тижні,  розглянути це питання більш детально та намітити шляхи вирішення становища, яке склалося.
         Члени кафедри заслухали короткий звіт аспіранта кафедри Давиденка А.Ю. про стан готовності до захисту ним кандидатської дисертації на звання кандидата с.-г. наук. Після ознайомлення з цією інформацією було прийнято рішення в кінці травня на розширеному засіданні кафедри заслухати результати проведеної ним роботи.
         Надалі завідувач кафедри озвучив інформацію щодо міжнародної конференції, яка відбудеться на кафедрі в наступному році з нагоди 50-річчя створення кафедри. В результаті обговорення були намічені плани щодо реалізації цього заходу та призначено відповідальних виконавців.
         В кінці засідання члени колективу обговорили стан та перспективи підготовки сертифікації електронних курсів дисциплін, які викладають НПП кафедри. Було відмічено значні здобутки НПП у цьому напрямку та прийнято рішення щодо продовження роботи у цьому напрямку
         В цілому засідання пройшло досить динамічно та продуктивно і всі члени кафедри залишилися задоволеними проведеною роботою.
 
 
                                                                                    Доцент кафедри, кандидат техн. наук, Гунько С.М.        
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook