Навчання студентів університету Фоджа м. Італія у весняному семестрі в НУБіП України в рамках програми Еразмус+

10 травня 2017 року
Згідно програми мобільності студентів Erasmus+ в НУБіП України навчаються студенти Університету Фоджа м. Італія. На економічному факультету навчається Ізабелла Доронцо,  а на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК– Ді Таранто Франсіско Паоло.
Дисципліни, які Ізабелла Доронцо обрала вивчати є наступними: макроекономіка, статистика, облік та фінанси. Так, зі статистики вона разом із викладачем та її куратором Оксаною Макарчук, готують спільну статтю для публікації її у науковому журналі.
Франсіско Паоло зацікавлений у вивчені таких дисциплін, як: контроль якості та безпечності харчових продуктів, основи психології, молекулярна біологія, технічна мікробіологія, гігієна та санітарія переробних виробництв. В періоді між навчанням куратор Олена Очколяс з студентами проводить ознайомчі екскурсії містом та організовує зустрічі із студентами факультету для обміну досвіду навчання по програмі мобільності студентів Erasmus+.
Обидва студенти завершують весняний семестр у Національному університеті біоресурсів і природокористування України та займаються підготовкою до здачі іспитів чи заліків із обраних дисциплін. Підтримкою такого обміну стала програма Erasmus+, яка надає можливість студентам багатосторонньо розвиватись, підвищуючи свої знання.
Міжнародний відділ, економічний факультет та факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК всебічно сприяють комфортному перебуванню студентів італійського університету.
Тож бажаємо їм успіхів у завершенні весняного семестру!
 
 
 
 
Оксана Макарчук,
доцент кафедри статистики та економічного аналізу

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook