Результати роботи Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «РОЗВИТОК БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ, КОНТРОЛЮ, АНАЛІЗУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ В СУЧАСНОМУ ІНФОРМАЦІЙНОМУ СЕРЕДОВИЩІ»

28 квітня 2017 року
26 квітня 2017 року кафедри: обліку та оподаткування і статистики та економічного аналізу економічного факультету спільно з іншими навчальними закладами України (співучасниками): Київським національним університетом ім. Тараса Шевченка, Київським національним економічним університетом ім. Вадима Гетьмана, Луцьким національним технічним університетом, Львівським торговельно-економічним університетом, Тернопільським економічним університетом проведена Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Розвиток бухгалтерського обліку, контролю, аналізу та оподаткування в сучасному інформаційному середовищі».
 Пленарне засідання конференції з привітанням відкрили: декан економічного факультету, д. е. н., професор Діброва А.Д., завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н.,  професор Калюга Є.В. і завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н.,  професор Савчук В.К. В своїх  промовах відзначено  важливість проведення подібних заходів для студентів, які сприяють їх активній участі у наукові роботі.
 З привітальним словом та побажаннями подальших успіхів у навчанні та отриманні нових наукових здобутків виступила менеджер зі зв’язків з громадськістю газети «Все про бухгалтерський облік» Інна Володимирівна Дручило.
 На засіданні конференції були присутні студенти 2-4 курсів напряму підготовки «Облік і аудит», магістри 1 року навчання спеціальності «Облік і оподаткування», а також професорсько-викладацький склад кафедр: к.е.н., доц. Гуренко Т.О., к.е.н., доц. Дерев’янко С.І., к.е.н., доц. Кузик Н.П., к.е.н., доцент Мельянкова Л.В., к.е.н., доцент Мельниченко І.В., к.е.н., ст. викладач Воляк Л.Р., ст. викладач Криворот О.Г. та гості конференції.
 Робота конференції була продовжена доповідями студентів у яких порушувалися актуальні питання розвитку обліку, аналізу, контролю та аудиту в Україні та за кордоном.
Робота конференції була продовжена доповідями студентів у яких порушувалися актуальні питання розвитку обліку, аналізу, контролю та аудиту в Україні та за кордоном.
За результатами конференції студенти з найкращими доповідями були відзначені:
 дипломами за :
 1місце - Кривошей   Олександр;
 2 місце – Панічева Тетяна, Палагута Наталія, Коваленко Віта, Горбуненко Роман, Козачишина Діана, Усик Катерина;
 грамотами – за 3 місцеАльошин Владіслав, Забуранна Наталія, Харченко Анастасія, Намазило Анна, Дигодюк Ірина, Мельниченко Ольга.
Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Розвиток бухгалтерського обліку, контролю, аналізу та оподаткування в сучасному інформаційному середовищі» відбулася на високому організаційному та науковому рівні.
 
 Результати проведення науково-практичної студентської конференції свідчать про необхідність обговорення актуальних питань удосконалення бухгалтерського обліку, аналізу, контролю та аудиту в сучасних соціально-економічних умовах розвитку України, набуття студентами навичок пошуку нових напрямків  своїх наукових здобутків. За результатами конференції здійснюється підготовка Збірника тез доповідей учасників конференції.
Вітаємо переможців і бажаємо подальших наукових здобутків!!!     
 
nubip.edu.ua/node/32366                                             
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook