Профорієнтаційна нарада в Яготинській районній раді Київської області

28 квітня 2017 року

 

 
25 квітня 2017 року, о 12-ій годині, в малому залі адмінбудинку Яготинської районної ради відбулась профорієнтаційна нарада щодо подальшого навчання випускників шкіл району в НУБіП України за участю В.О. Пабата – доктора сільськогосподарських наук, професора кафедри публічного управління та адміністрування НУБіП України, - голови районної ради В.Г.Грицая, керуючого справами районної ради А.В.Саси, працівників виконавчого апарату районної ради, відділу освіти Яготинської РДА, керівників шкіл району, сільських голів.
 
 
Віктор Олексійович наголосив на перевагах навчання в НУБіП. Це, зокрема, - статус національного і дослідницького університету; ступенева освіта; програми академічної мобільності студентів; закордонні практики; розвинена інфраструктура; перспективи працевлаштування.
Почесний гість нагадав, що Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні. На 21 факультеті його базового закладу університету (м. Київ), у Південному філіалі НУБіП України і в 12 регіональних вищих навчальних закладах І-ІІІ рівнів акредитації навчається понад 37 тисяч студентів та понад 600 аспірантів, докторантів і пошукувачів.
Навчальний процес і наукові дослідження НУБІП України забезпечують понад 3000 науково-педагогічних і педагогічних працівників, у тому числі - 300 - професорів і докторів наук, понад 1200 - доцентів і кандидатів наук.
Освітня діяльність в універcитеті мaє суcпільний характeр, заxищена від втpучання політичниx паpтій тa громадcьких і релігійниx організацій.
В.О.Пабат представив загальну концепцію підготовки студентів у НУБіП в контексті нового переліку освітніх програм та умов прийому на 2017-2018 навчального року. Він зупинився на перспективах та перевагах навчання, що вигідно вирізняють ВУЗ серед інших. До таких можна віднести можливість отримання подвійних дипломів за міжнародними магістерськими програмами, наявність англомовних груп, широкий вибір магістерських програм тощо.
Перевагами навчання в НУБіП є також можливість вступу на бюджетні місця; паралельного навчання в Україні та Європі; отримання подвійних дипломів про освіту (Україна – країни ЄС); виробничої практики за кордоном; планування власного бізнесу; підготовки заявок до міжнародних програм і грантів.
Висококваліфіковані викладачі НУБіП України разом із знаннями передадуть свій досвід щодо залучення інвестицій через міжнародні програми та гранти, аналізу міжнародних програм та грантів, оцінювання ефективності інвестиційної діяльності та міжнародних проектів, пошуку потенційних інвесторів та проведення переговорів, побудови фінансових моделей інвестиційних проектів.
Випускники знатимуть як написати проект, розробити бізнес-план, формувати інвестиційні програми, визначати напрями інвестування та залучати проектне фінансування, визначати кількісні та якісні показники інвестиційних проектів, управляти часом, комунікаціями та ризиками.
 
Крім того, випускники після закінчення ВУЗу вмітимуть управляти бізнесом, управляти інвестиціями, вести переговори з інвесторами та залучати інвестиції, планувати проекти, формувати проектні команди та управляти проектами, розробляти інвестиційну політику та інвестиційну стратегію. Здобуті знання та навички дозволять нашим випускникам працювати project-менеджерами, керівниками проектів, координаторами проектів, директорами проектів, інвестиційними менеджерами, аналітиками, керівниками інвестиційних відділів, бізнес-аналітиками з інвестиційної діяльності, інвестиційними консультантами тощо.
 
 
Під час навчання на студентів чекають зустрічі з європейськими викладачами та дослідниками; участь у круглих столах, конференціях та семінарах; цікаві й корисні екскурсії.
В кінці зустрічі В.О.Пабат відповів на всі запитання, які цікавили присутніх.
 
Наталія Авраменко,
головний спеціаліст Яготинської районної ради,

 

Київської області
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook