Члени гуртка «Дорадник» учасники Міжнародної науково-практичної конференції «Дорадництво – шляхи розвитку в університетах XXI століття» (29.09.2016 р.)

29 вересня 2016, 20:14
НУБіП України

 

          Кафедра аграрного консалтингу та сервісу ННІ післядипломної освіти організувала і провела Міжнародну науково-практичну конференцію «Дорадництво – шляхи розвитку в університетах XXI століття», присвячену 15-річчю створення кафедри.



       Президент Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб Р.Я. Корінець привітав всіх учасників з початком конференції та відмітив, що на сьогоднішній день дорадництво є рушійною силою розвитку села та сільських територій».
       Про участь у конференції заявили більше сотні науковців (науково-педагогічні кадри, учені економісти-аграрії, аспіранти, дорадники, експерти-дорадники, агровиробники, магістри, що об’єднані загальною метою – посиленню ролі дорадництва в Україні.
       Мали можливість виступити з своїми цікавими доповідями і члени гуртка «Дорадник» - Олена Кондратьєва, Тихін Євтушенко та Максим Ніколаєнко.
 


Ірина Кудінова, 
керівник гуртка «Дорадник»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook