Завідувач кафедри Микола Патика прийняв участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції «Технології АПК ХХІ століття: проблеми і перспективи розвитку»

21 квітня 2017 року
Ніжинський агротехнічний інститут

13-14 квітня на базі Ніжинського агротехнічного інституту проходила міжнародна науково-практична конференція «Технології АПК ХХІ століття: проблеми і перспективи розвитку». Її учасниками стали понад 150 науковців з України, Республіки Білорусь, Грузії, Литви, Польщі. Саме технології є основою успішного формування майбутнього інженера для агропромислового комплексу, відкриваючи роботу зазначив директор інституту Василь Лукач. Тому інститут взяв курс на активне покращення матеріально-технічної бази, в т.ч. за рахунок реалізації спільних проектів з науковими та бізнесовими установами.

У пленарному засіданні конференції прийняв участь завідувач кафедри екобіотехнології та біорізноманіття НУБіП Микола Патика, який говорив про концептуальні основи механізмів управління ґрунтовою родючістю.

Далі конференція працювала за трьома напрямами: сучасні технології та техніка для агропромислового комплексу, новітні енергетичні та інформаційні технології в агропромисловому виробництві і актуальні питання безпеки життєдіяльності та екології.

 

 

 Впевнені, що резолюція учасників конференції сприятиме ефективному впровадженню сучасних технологій в агропромислове виробництво та буде врахована в роботі органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та підприємств.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook