Вперше презентовано нову магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

12 квітня 2017, 14:50
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

12 квітня 2017 року до НУБіП України завітали випускники технікумів, коледжів, інститутів, щоб обрати подальше навчання у бакалавраті та магістратурі.

 

 

Після загальної зустрічі з ректором Станіславом Ніколаєнком майбутнім абітурієнтам двері відкрили факультети університету.

  

На факультеті аграрного менеджменту випускників коледжів та інститутів зустрічали декан факультету Остапчук Анатолій Дмитрович, завідувачі кафедр та професорсько-викладацький колектив.

 

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту вперше зустрічала майбутніх абітурієнтів.

Завідувач кафедри – член-кореспондент НАН України, д.е.н., професор Лідія Шинкарук запросила випускників коледжів та інститутів до магістратури за новою магістерською програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

  

 

Лідія Шинкарук презентувала переваги навчання у магістратурі за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», серед яких можливість паралельного навчання у Європі, отримання подвійних дипломів про освіту (Україна – країни ЄС), виробничої практики за кордоном, планування власного бізнесу, підготовки заявок до міжнародних програм і грантів та воркшопів (workshops) з успішними менеджерами провідних компаній.

Завідувач кафедри розповіла, що здобуті під час навчання знання та навички дозволять  випускникам працювати: project-менеджерами, керівниками проектів, координаторами проектів, директорами проектів, інвестиційними менеджерами, інвестиційними аналітиками, керівниками інвестиційних відділів, бізнес-аналітиками з інвестиційної діяльності та інвестиційними консультантами.

Випускників коледжів та інститутів зацікавила нова магістерська програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» і чимало студентів подаватимуть документи саме на цю освітню програму.

 

 Віталій Луцков

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook