Факультет інформаційних технологій продовжує профорієнтаційну роботу козацьким краєм – Чигиринщиною

9 квітня 2017, 18:57

   Вибір професії та роботи завжди був надзвичайно важливим, оскільки від цього залежить весь життєвий шлях людини. Представники кафедр інформаційних систем та інформаційних і дистанційних технологій факультету інформаційних технологій продовжили профорієнтаційну роботу козацькими шляхами над Дніпром – Чигиринщиною. Представники кафедр факультету інформаційних технологій зустрілись із старшокласниками Чигиринської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. Б. Хмельницького, Чигиринського навчально-виховного комплексу "Дошкільний навчальний заклад - спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №2" та №3 Чигиринської районної ради Черкаської області.

    Перш ніж обрати професію, абітурієнти мають отримати максимум інформації про професії, їх зміст, статус на ринку праці, рівні освіти, перспективи працевлаштування, можливості продовження навчання.
     Старші викладачі кафедри інформаційних систем Сергій Саяпін та кафедри інформаційних і дистанційних технологій Таїсія Саяпіна розповіли майбутнім абітурієнтам про переваги вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

     Зокрема, було наголошено про те, що в університеті поєднуються управлінські, економічні, інформаційно-комунікаційні технології з суто інженерними, технічними, агробіологічними спеціальностями. Школярі цікавилися сучасними інформаційними технологіями, які використовуються у аграрній галузі, біотехнологіями, технологіями захисту рослин, вирощування екологічно чистої продукції.

О. Кузьмінська,
в.о. завідувача кафедри
інформаційних і дистанційних технологій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook