Умань – це не лише місце для відпочинку, а й перспективний майданчик для профорієнтаційної роботи кафедри інформаційних і дистанційних технологій

9 квітня 2017, 18:50

     Кафедра інформаційних і дистанційних технологій, розуміючи необхідність залучення абітурієнтів, продовжила свою профорієнтаційну роботу в Уманському районі Черкаської області.
     Декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова разом з викладачами кафедри Тетяною Волошиною, Валентиною Корольчук та Олександром Якубчаком відвідали Уманську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №5 ім. В.І. Чуйкова та Уманську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №9. Під час зустрічі учнів 10 та 11 класів ознайомили із основними напрямами діяльності нашого університету, умовами вступу, переліком спеціальностей та перевагами навчання в нашому вузі.

     Випускники цікавились інформацією щодо кількості бюджетних місць в університеті, розміру та принципу нарахування стипендій, а також особливістю надання місць в гуртожитках університету. Хлопці – навчанням на військовій кафедрі університету.

     Під час зустрічі викладачі кафедри ознайомили студентів з перевагами навчання на факультеті інформаційних технологій, роздали буклети про університет та факультет, які містять також інформацію про правила прийому на 2017 рік та запросили майбутніх випускників Умані ознайомитись із факультетом інформаційних технологій під час проведення дня відкритих дверей. Студентів найбільше зацікавили можливості навчання за державним замовленням та проходження виробничої практики за кордоном.

Колектив кафедри інформаційних і дистанційних технологій висловлює щиру подяку всім хто сприяв проведенню профорієнтаційної роботи в місті Умань.

Олена Кузьмінська,
в.о. завідувача кафедри
інформаційних і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook