Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності «Охорона праці»

4 квітня 2017, 22:50

28 березня 2017 року на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету було проведено підсумкову конференцію Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності «Охорона праці». Під час конференції відбувся захист 30 найкращих студентських наукових робіт, які відібрали експерти конкурсної комісії з числа робіт, які надійшли на конкурс.

Від Національного університету біоресурсів і природокористування України для участі у конкурсі було підготовлено і надіслано на адресу галузевої конкурсної комісії 2 роботи. З них до участі у ІІ етапі конкурсу за рішенням організаційного комітету було представлено роботу Андрія Павловича Сидорука на тему «Технічний стан мобільної сільськогосподарської техніки – аспект безпеки праці механізаторів». Роботу було виконано під керівництвом завідувача кафедри охорони праці та інженерії середовища Олександра Володимировича Войналовича.

У результаті захисту представленої роботи магістра 1-го року навчання механіко-технологічного університету А.П.Сидорука було нагороджено дипломом ІІІ-го ступеня.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook