Викладачі та студенти кафедри фінансів на міжнародній конференції

28 березня 2017 року
20-23.03.2017р.  відбулася Міжнародна науково-практична конференція «ЕКОНОМІКА, ФІНАНСИ І УПРАВЛІННЯ В XXI СТОЛІТТІ: АНАЛІЗ ТЕНДЕНЦІЙ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ» (БУКОВЕЛЬ-КИЇВ).  Конференцію ініціювали Київський національний університет технологій та дизайну, ДННУ «Академія фінансового управління», Фінансова рада України, Міжнародний Науковий Журнал "Інтернаука". Засідання учасників конференції відбулися на двох платформах: у м. Києві в приміщенні Київського національного університету технологій та дизайну та в конференц-залі ГК "Буковель" (с. Поляниця, Яремчанської міської ради, Івано-Франківської області).
Основною метою заходу було обговорення сучасних тенденцій, проблем, перспектив  та потенційних можливостей інноваційного розвитку української економіки в умовах глобальних викликів, вплив на її стан фінансових ринків в цілому та фінансово-банківського сектору зокрема, вдосконалення системи управління та державного регулювання економічних процесів. Обговорення задекларованих питань супроводжувалось жвавою дискусією, науковим пошуком та встановленням контактів між освітянською  та академічною спільнотами, а також з представниками бізнесу та громадських організацій.
В роботі конференції прийняла участь доктор економічних наук, професор, академік Академії економічних наук України, професор  кафедри фінансів Національного університету біоресурсів і природокористування України Зеліско Інна Михайлівна. У своїй доповіді «Фінансове забезпечення діяльності аграрних холдингів України: глобалізаційний аспект» Інна Михайлівна зазначила необхідність формування і реалізації стратегії фінансового забезпечення аграрних холдингів в контексті трансформації економічних і фінансових відносин та з урахуванням глобалізаційних трендів світової економіки.
     
Свої дослідження презентували і студенти магістри економічного факультету НУБіП України Олександр Кириша та Артем Ілляшенко.
А. Ілляшенко підготував тези на тему «Аналіз міжбюджетних відносин та їх вплив на формування місцевих бюджетів». О. Кириша виступив із доповіддю на тему «Роль бізнес аналітики у фінансовій діяльності підприємств», що викликала жваву дискусію в учасників, оскільки аналітичні прогнози та моніторинг ситуації всередині та вплив зовнішніх факторів на діяльність підприємства є досить актуальною темою сьогодення.
     
Учасники конференції отримали збірники тез та сертифікати участі.
 
Доцент кафедри фінансів,
к.е.н., доцент Олійник Лариса Анатоліївна
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook