Студентка НУБіП в рамках профорієнтаційних заходів здійснила зустріч з випускниками спеціалізованої школи №94 «Еллада» Печерського району міста Києва

24 березня 2017 року
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

Відповідно до розпорядження ректора НУБіП України проф. С. Ніколаєнка №9 від 12 квітня 2016 р. «Про забезпечення проведення професійно-орієнтаційної роботи» кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл та коледжів. Так, 20 березня 2017 року студентка нашого НУБіП України Козачишина Діана Василівна провела профорієнтаційні заходи у Спеціалізованій школі №94 «Еллада» Печерського району міста.

Випускникам шкіл було надано вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів та природокористування України, його переваги серед інших вузів та перспективи подальшого працевлаштування, роздано буклети про факультет.

Основний акцент було зроблено на можливостях та перевагах, що пропонуються факультетом аграрного менеджменту. Діти проявили зацікавленість та активно задавали питання, які стосувались напрямків підготовки, ступеневої освіти, умов проживання тощо.

Віктор Орехівський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook