Постійне підвищення кваліфікації – основа викладацької діяльності

20 березня 2017 року

 Протягом тижня (з 13 по 17 березня) доцент Лабенко О.М. у складі групи викладачів з інших факультетів університету прийняв участь у тренінгу в рамках програми міжнародної кредитної мобільності викладачів в м.Ліль(Франція), Вища школа сільського господарства. 

В рамках тренінгу прийнято участь у серії семінарів з використанням методики case study. Зазначена методика була презентована в рамках двох дисциплін для студентів магістратури: Управління забрудненнями та Міжкультурна комунікація. Варто відзначити високу підготовку викладачів тренінгу та мотивацію студентів до навчання. 
 
Відвідано найбільш екологічно забруднену територію Франції, де на прикладах було продемонстровано, як уряд країни намагається зменшити наслідки екологічного забруднення від великої концентрації діючих та виведених з експлуатації вугільних шахт та металургійних підприємств. 
Знайомство з університетом та організацією навчального процесу засвідчило високу організованість та відкритість у роботі деканатів.
Зокрема за економічним напрямом проведено зустріч із професором Жаном-Крістофом Статнік та доктором Жерамі Бертрандом і визначено спільні тематики для кооперації в наукових проектах. Результати навчання будуть впроваджені у викладанні дисциплін НПП кафедри фіскальної політики і страхування.
Окрім навчальної програми, організаторами тренінгу передбачено культурну програму ознайомлення з історією й культурною спадщиною мальовничої регіону Фландрії та цільові поїздки на виробничі бази.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook