Cтажування в Іспанії 29 червня – 10 липня 2017 р.

13 березня 2017 року
НДІ економіки і менеджменту

 

Шановні науковці, викладачі та студенти!

Науково-педагогічне стажування в Іспанії в
ESEI International Business School Barcelona http://www.eseibusinessschool.com/ 
«Досвід підготовки висококваліфікованого персоналу, організація навчального процесу та інноваційні методи навчання в
ESEI International Business School Barcelona»

29 червня – 10 липня 2017 р.
(12 днів, сертифікат 108 годин)

Програма стажування містить три модулі:

Модуль 1. Програми підготовки управлінського персоналу найвищого рівня (36 годин).
Модуль 2. Організація навчального процесу (36 годин).
Модуль 3. Інноваційні методи навчання в ESEI International Business School Barcelona: інтеграція науки та практики (36 годин).

Програма трансферу
Львів-Падуя-Венеція-Верона-Барселона-Канни-Ніцца-Монако (факультатив)-Генуя-Флоренція-Будапешт-Львів

1 день.29 червня. Четвер.Нічний переїзд Львів-Падуя.
2 день. 30 червня. П’ятниця. Прибуття в Падую. Самостійна робота. Відвідування Венеції (пересування з Падуї до Венеції громадським транспортом). Поселення в готель на шляху до Верони. Ночівля.
3 день. 1 липня. Субота. Сніданок. Виселення. Переїзд в Верону. Самостійна робота. Нічний переїзд Верона-Барселона.
4 день. 2 липня. Неділя. Прибуття в Барселону. Стажування (аудиторна робота). Самостійна робота. Відпочинок. Поселення в готель. Ночівля.
5 день. 3 липня. Понеділок. Сніданок. Барселона. Стажування (аудиторна робота). Ночівля в готелі.
6 день. 4 липня. Вівторок. Сніданок. Барселона. Стажування (аудиторна робота). Ночівля в готелі.
7 день. 5 липня. Середа. Сніданок. Виселення. Барселона. Стажування (аудиторна та самостійна робота). Відпочинок. Нічний переїзд Барселона-Канни.
8 день. 6 липня. Четвер. Прибуття в Канни. Відпочинок на Лазурному березі. Переїзд в Ніццу. Поселення в готель. Ночівля.
9 день. 7 липня. П'ятниця. Сніданок. Відпочинок на Лазурному березі. Факультатив в Монако. Переїзд в Геную. Самостійна робота. Ночівля в готелі на шляху до Флоренції.
10 день. 8 липня. Субота. Сніданок. Виселення. Прибуття у Флоренцію (пересування у Флоренції громадським транспортом). Самостійна робота. Нічний переїзд Флоренція-Будапешт.
11 день. 9 липня. Неділя. Прибуття в Будапешт. Самостійна робота. Поселення в готель. Ночівля.
12 день. 10 липня. Понеділок. Виселення. Переїзд у Львів. Прибуття у Львів.
7 ночей у готелі, 4 нічних переїзди.

УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ТРАНСФЕРУ ТА СТАЖУВАННІ
Загальна вартість участі у програмі складає гривневий еквівалент 650 євро, до якої входить сплата послуг туроператора, який забезпечує трансфер та готельне обслуговування учасників стажування (гривневий еквівалент 500 євро) та ще 150 євро сплачується по прибуттю, в Барселоні.
Консульський збір, послуги візового центру та страхування до вартості участі у програмі не входять та додатково самостійно сплачуються у відповідні інституції.
Трансфер, проживання та організацію вільного часу учасників стажування забезпечує туристична компанія «Алголь» (www.algol.com.ua).Вартість послуг складає гривневий еквівалент 500 євро, куди входить трансфер комфортабельним  автобусом за визначеним маршрутом, проживання в готелях зі сніданками (7 ночей) у двомісних номерах.
Бронювання місця учасника групи здійснюється за умови попередньої сплати частини від вартості послуг туроператору «Алголь» в еквіваленті 100 євро згідно рахунку, який буде виставлено туроператором. У випадку, якщо учасник з якоїсь причини відмовився від участі у програмі, вартість бронювання не повертається. Виняток – відмова консульства Іспанії видати візу. Залишок суми, еквівалент 400 євро, сплачується на рахунок туроператора після отримання візи. Туроператор надає відповідний договір про надання своїх послуг. Кожний учасник укладає індивідуальний договір на обслуговування з туроператором «Алголь».
Факультативні екскурсії та вхідні білети в музеї сплачуються додатково. Бажаючі мають можливість замовити туроператору «Алголь» факультативні екскурсії за додаткову плату. Перелік факультативних екскурсій надсилається туроператором при укладанні договору.
Оформлення віз та відряджень відбувається за офіційним запрошенням ESEI International Business School Barcelona.
Учасникам стажування запрошення на стажування та документи від туроператора для оформлення візи надаються після сплати бронювання місця в групі та укладення відповідного договору з туроператором.
Увага! Учасники стажування можуть брати з собою супроводжуючих осіб. Супроводжуючі особи оформлюють туристичні візи, їм запрошення на стажування не надаються.

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ВІЗИ
Для отримання візи необхідно підготувати наступні документи: паспорт громадянина України, закордонний паспорт, довідка з місця роботи із зазначенням середньої заробітної плати за останні 6 місяців, довідка з банку по залишку на рахунку (з розрахунку 50 євро на день перебування за кордоном), медична страховка для виїзду за кордон. Після отримання заявки, учаснику буде надіслано перелік документів, які необхідно підготувати для подання на отримання візи.
Всі учасники, які планують взяти участь у стажуванні, повинні надіслати заявку та скановану копію першого розвороту закордонного паспорту на електронну адресу: [email protected] до 15 квітня 2017 р.!
Тема листа: Стажування-Барселона Прізвище та Ім'я учасника
Вкладені файли, які будуть відіслані на електронну адресу, повинні мати обов'язкові назви, а саме:
Заявка прізвище (учасника);
Паспорт прізвище (учасника).

З питань оформлення віз та документів для перетину кордону, розподілу місць в автобусі та розселення, програми стажування та запрошень консультування надається: [email protected] Максименко Ірина, тел: 068 955 22 67

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook