Випробовуємо набуті теоретичні знання та практичні навики!

1 березня 2017, 16:04
НУБіП України

        28 лютого 2017 року відбувся перший тур Всеукраїнської студентської олімпіади спеціальності «Агрономія», в якому прийняли активну участь дипломники та викладачі кафедри.

Загалом у першому турі олімпіади прийняли участь 44 студенти агробіологічного факультету ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр». Після написання теоретичних запитань, учасники олімпіади мали змогу перевірити також і здобуті практичні навики з дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Зокрема, вони визначали вологість та склоподібність зерна пшениці; типи зерна пшениці, кукурудзи, проса та рису; визначали засміченість та зараженість; виявляли зерна, пошкоджені шкідниками, розраховували залікову масу зерна різної якості, визначали клас зерна та умови реалізації різних партій, виявляли доцільність проведення вентилювання тощо.

Загалом, студенти виявили досить високі знання з дисципліни і більшість із них справилися з практичними завданнями на «добре» та «відмінно». Зокрема, хочеться відмітити магістрів Даниленка Арсена, Коваля Владислава, Спряжки Романа, Федіва Романа та Мельника Олександра, які проявили високий рівень теоретичних та практичних знань з дисципліни. Зі студентів ОС «Бакалавр» добре проявили себе під час виконання практичних завдань Мусієнко Ярослав, Корнійчук Олена, Момотюк Людмила, Романенко Сергій, Яструб Михайло. Вдячні названим студентам за сумлінне ставлення до навчання! Успіхів Вам і надалі!

 

 

Доцент кафедри, член відбірної комісії,

Завадська О.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook