Відбулось відкрите заняття професора Ловейкіна Вячеслава Сергійовича

1 березня 2017, 13:15

 1 березня 2017 р. в аудиторії 354, 11-го навчального корпусу відбулася відкрита лекція завідуючого кафедрою конструювання машин і обладнання професора Ловейкіна Вячеслава Сергійовича з дисципліни «Теорія технічних систем». Лекція прочитана для магістрів 1-го року навчання факультету конструювання та дизайну на тему: «Математичне моделювання динаміки технічних систем».

На лекції студенти ознайомились із загальними поняттями моделювання технічних систем, типами математичних моделей, а також вивчили основні етапи побудови математичних моделей.

Студентам був представлений приклад побудови дискретної моделі. В дискретних моделях масивні елементи реальних систем представляють у вигляді абсолютно твердих тіл. Зв’язок між ними здійснюється за допомогою безінерційних пружних елементів. На лекції були представлені способи визначення параметрів динамічної системи з умови рівності кінетичних енергій, потужностей сил та потенціальних енергій реальної системи та моделі. Викладений матеріал викликав зацікавленість студентів.

Заняття відвідали науково-педагогічні працівники факультету конструювання та дизайну, які засвідчили високий професійний рівень та педагогічну майстерність лектора.

 

Старший викладач кафедри

 конструювання машин і обладнання

Анастасія Ляшко


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook