Юридичною клінікою підписано меморандум щодо співпраці

22 лютого 2017, 10:26
 У п´ятницю 17 лютого 2017 р., Юридична клініка «Захист та Справедливість»Національного університету біоресурсів і природокористування України підписала важливу для себе угоду - Меморандум про співпрацю з 4 Центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 
   Самі Центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги створені за підтримки Уряду країни. Метою їх діяльності є захист прав людини шляхом забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя, посилення правових можливостей і правової спроможності представників соціально-вразливих груп, територіальних громад та спільнот.

     Цей Меморандум надає можливість для ЮК «Захист та Справедливість» НУБіП України проведення як разом так і з залученням зацікавлених організацій, об´єднань – правоосвітніх заходів, а саме обговорення актуальних питань щодо безоплатної правової допомоги на круглих столах, конференціях, тренінгах, семінарах і т.д.

     Цей крок співпраці, надасть нашій Юридичній клініці можливість отримати більше знань та здобути практичних навичок, роботи адвоката.
Керівник ЮК 
«Захист та Справедливість» НУБіП України
к.ю.н. Кідалов С. О.
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook