Кафедра технологій виробництва молока та м’яса

Навчальні лабораторії

   На кафедрі технологій виробництва молока та м’яса функціонує 3 атестовані навчальні лабораторії: «Якості м’яса»; «Якості молока та молочних продуктів»; «Технологій виробництва продукції скотарства».    

 
Навчальна лабораторія «Технології виробництва продукції скотарства»
Навчальний корпус №7, ауд. 23 (переатестована відповідно до розпорядження за №862 від 13.09.2019 р.)
      
 
             
Навчальна лабораторія «Якості м’яса»
Навчальний корпус №7а, ауд. 205 (переатестована відповідно до розпорядження за №862 від 13.09.2019 р.)
       
 

   
Навчальна лабораторія «Якості молока та молочних продуктів»
Навчальний корпус №7а, ауд. 207 (переатестована відповідно до розпорядження за №862 від 13.09.2019 р.)
      
 
 
      
 
 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook