Навчальні лабораторії
На кафедрі технологій виробництва молока та м’яса функціонує 3 атестовані навчальні лабораторії: «Якості м’яса»; «Якості молока та молочних продуктів»; «Технологій виробництва продукції скотарства».
Навчальна лабораторія «Технології виробництва продукції скотарства»
Навчальний корпус №7, ауд. 23 (переатестована відповідно до розпорядження за №862 від 13.09.2019 р.)
Навчальний корпус №7а, ауд. 205 (переатестована відповідно до розпорядження за №862 від 13.09.2019 р.)
Навчальна лабораторія «Якості молока та молочних продуктів»
Навчальний корпус №7а, ауд. 207 (переатестована відповідно до розпорядження за №862 від 13.09.2019 р.)
Наукові послуги лабораторій кафедри технологій виробництва молока та м'яса:
- Визначення чистоти молока.
- Визначення соди в молоці.
- Визначення фальсифікації молока крохмалем.
- Визначення густини молока.
- Визначення титрометричним методом кислотності молока.
- Визначення кількості соматичних клітин в молоці віскозиметром.
- Визначення рН молока.
- Визначення точки замерзання молока.
- Визначення вмісту сечовини в молоці.
- Визначення вмісту лактози в молоці.
- Пакет «Фізико-хімічні дослідження молока» (визначення вмісту жиру, білка, доданої води, СЗМЗ, щільності, точки замерзання, солі, лактози, температури проби, рН, електропровідності).
- Пакет «Фізико-хімічні дослідження молока + сечовина» (визначення вмісту жиру, білка, доданої води, СЗМЗ, щільності, точки замерзання, солі, лактози, температури проби, рН, електропровідності, сечовини).
- Рекомендації щодо проведення технологічних заходів на молочно-товарних і м'ясних фермах.
Детальна інформація, щодо надання послуг з лабораторних дослідженнь:
тел.: +38044 527-82-32
E-mail: [email protected]