Кафедра технологій виробництва молока та м’яса

Навчальна робота

Співробітники кафедри забезпечують навчальний процес на факультеті тваринництва та водних біоресурсів за двома обов'язковими компонентами  і однією вибірковою дисципліною  для студентів ОС «Магістр» і однією обов'язковою компонентою та двома вибірковими дисциплінами – для ОС «Бакалавр».

Дисципліни для студентів ОС «Магістр», які викладають співробітники кафедри на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

 

 

 1
Управління виробництвом і переробкою продукції тваринництва
 2
Моделювання технологічних процесів у тваринництві
 3
Управління продуктивністю великої рогатої худоби 

Дисципліни для студентів ОС «Бакалавр», які викладають співробітники кафедри на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

 

1
Технологія виробництва молока та яловичини
2
Технологія продуктів забою тварин
3
Директиви ЄС і стандарти у тваринництві

 

Співробітники кафедри також забезпечують навчальний процес для студентів ОС "Бакалавр" за однією обовя'зковою компонентою на механіко-технологічному і вибірковою дисципліною на факультеті конструювання та дизайну.

Дисципліни для студентів ОС «Бакалавр», які викладають співробітники кафедри на факультетах механіко-техноологічному і конструювання та дизайну 

1
Технологія вирощування та переробки с.г. продукції
2
Технологія виробництва с.г. продукції (рослинництва, тваринництва)

Кафедра забезпечує розробку та видання робочих програм та силабусів навчальних дисциплін для підготовки студентів ОС «Бакалавр» та «Магістр».

Основні підручники, видані співробітниками кафедри в останні роки

 

 

1. Технологія виробництва продукції тваринництва : підручник / О. Т. Бусенко та ін. ; ред. О. Т. Бусенко. 3-тє вид. К.: «Агроосвіта», 2013. 492 с.

2. Маньковський А.Я., Антонюк Т. А. Технологія продуктів забою тварин : підручник. К.: «Агроосвіта», 2014. 336 с.

3. Угнівенко А.М., Кос Н.В. Виробництво екологічно безпечної яловичини: навчальний посібник. К.: «ЦП Компринт», 2018. 278 с.

4. Костенко В.І. Інтенсивіні методи вирощування ремонтного молодняку : підручник. К.: «Ліра», 2019. 188 с.

5. Угнівенко, А.М., Кос, Н.В., Колісник, О.І. Управління виробництвом продукції м’ясного скотарства: навчальний посібник. К.: «ЦП Компринт», 2019. 333 с.

6. Угнівенко А.М., Колісник О.І., Кос Н.В. М’ясне скотарство. підручник. К.: «ЦП Компринт», 2020. 536 с.

7.  Угнівенко, А.М., Колісник, О.І., Антонюк, Т.А., Носевич, Д.К., Кос, Н.В. Виробництво екологічно безпечної продукції скотарства: підручник. К.: «ЦП Компринт», 2022. 480 с.

8. Костенко В. І. Фізіологія лактації: підручник. К.: «ФОП Ямчинський О.В.», 2022. 200 с.

           9. Костенко В. І. Технологія виробництва молока і яловичини : підручник. К.: НУБіП України, 2024. 766 с.

       

  

  

     З метою сприяння засвоєнню студентами навчального матеріалу, співробітники щороку розробляють нові та оновлюють існуючі електронні курси лекцій та методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і курсових проектів.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook