Запрошуємо до публікації у електронному науковому фаховому виданні

29 грудня 2016 року
НДІ економіки і менеджменту

 

Шановні колеги!

Редакція електронного наукового фахового видання 
«Глобальні та національні проблеми економіки» 


Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського сподівається на плідну співпрацю у 2017 році та пропонує Вашій увазі можливість розмістити статтю у черговому випуску електронного наукового фахового видання «Глобальні та національні проблеми економіки».

Видання входить до «Переліку електронних фахових видань, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук» на підставі Наказу МОН України від 29 грудня 2014 року № 1528 (Додаток № 11). 

Журнал включено до міжнародної наукометричної бази Index Copernicus: ICV 2015: 36.92


Для розгляду питання про публікацію статті у Випуску № 15. Лютий 2017 р. необхідно до 20 січня 2017 року заповнити електронну довідку про автора, а також надіслати на електронну пошту редакції журналу [email protected]


1. Наукову статтю. 
2. Для осіб, які не мають наукового ступеня, – відскановану рецензію наукового керівника чи рецензію особи, яка має науковий ступінь зі спеціальності, що відповідає предмету дослідження (підпис рецензента повинен бути завірений у відділі кадрів установи або печаткою факультету (інституту). 
3. Авторський реферат статті англійською мовою (авторський реферат статті повинен містити: прізвище та ініціали автора; звання або посаду; місце роботи або навчання; назву статті; стислий зміст статті мінімальним обсягом 250 слів). 
4. Відскановане підтвердження сплати коштів. 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook