Студентка НУБіП в рамках профорієнтаційних заходів здійснила зустріч з випусниками школи міста Києва

15 грудня 2016, 12:00
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

Відповідно до розпорядження ректора НУБіП України проф. С. Ніколаєнка №9 від 12 квітня 2016 р. «Про забезпечення проведення професійно-орієнтаційної роботи» кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл та коледжів. Так, 15 грудня 2016 року студентка економічного факультету Каленіча Ольга Володимирівна провела профорієнтаційні заходи у Спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №105 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного спрямування, м. Києва, випускницею якої вона є.

Випускникам шкіл було надано вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів та природокористування України, його переваги серед інших вузів та перспективи подальшого працевлаштування, роздано буклети про факультет.

Основний акцент було зроблено на можливостях та перевагах, що пропонуються факультетом аграрного менеджменту. Діти проявили зацікавленість та активно задавали питання, які стосувались напрямків підготовки, ступеневої освіти, умов проживання тощо.

Віктор Орехівський

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook