Студентка економічного факультету напряму підготовки «Облік і аудит» Тетяна Чередник вийшла у фінал Всеукраїнського конкурсу студентських науково-практичних робіт за МСФЗ

21 грудня 2016 року

Фінал ІV Всеукраїнського Конкурсу студентських науково-практичних робіт «Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи» відбувся 17 грудня 2016 року у м.Києві. Серед поданих робіт з навчальних закладів України до складу 6 фіналістів увійшла і студентка економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України напряму підготовки «Облік і аудит» Тетяна Чередник (науковий керівник – к.е.н., доцент Н.Кузик). Під час презентації, захисту та обговорення конкурсних робіт була присутня завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту НУБіП України – д.е.н., професор Є. В. Калюга).

 

  

Презентацію наукових досягнень Чередник Тетяна здійснювала за темою «Вплив змін валютни х курсів в міжнародній системі обліку (МСБО 21)».
За участь у фіналі в якості нагороди отримано електронний збірник журналу «Аудитор України», подарунки і призи. Реферат наукової роботи фіналістки конкурсу Т. Чередник буде опубліковано на сайті і в збірнику тез відкритої Міжнародної інтернет-конференції «МСФЗ: дослідження, наука, практика, імплементація».
Отже, участь у подібних конкурсах стимулює студентську молодь до досліджень актуальних проблем методики та організації бухгалтерського обліку й звітності суб’єктів господарювання, аналізу господарської діяльності та контролю в умовах європейської інтеграції України.

Вітаємо фіналістку та бажаємо нових наукових здобутків, творчої наснаги і подальших успіхів!

Л.В.Мельянкова, к.е.н., доцент,
кафедри бухгалтерського обліку і аудиту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook