Попередній захист магістрів

7 грудня 2016 року
НУБіП України

            7 грудня 2016 року на засіданні кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика відбувся попередній захист магістерських робіт денної форми навчання. 9 майбутніх випускників кафедри представили результати своїх наукових досліджень.

            Комісія, яка складалася з викладачів кафедри та студентів, всебічно проаналізувала представлені робити та надала свої зауваження і побажання. 
        Завідувач кафедри професор Подпрятов Г.І. звернув увагу на вимоги щодо написання магістерських робіт та формулювання актуальності роботи, мети і завдань дослідження, висновків роботи та їх відповідності поставленим завданням.

            Доповіді студентів супроводжувалися презентаціями, а їх обговорення перетворювалося на жваву дискусію, у якій взяли участь не лише наукові керівники та викладачі кафедри але й самі студенти. Захисти пройшли на належному рівні, що було відзначено членами комісії. До захисту магістерських робіт ще є кілька днів і є час покращити свої доповіді, презентації, а також врахувати зауваження викладачів та усунути виявленні недоліки.

 

 Доцент кафедри, канд. техн. наук Гунько С.М. 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook