Розвиток обліку, оподаткування, аудиту та аналізу в умовах міжнародної інтеграці

28 листопада 2016 року
Результати роботи 70-ї науково-практичної студентської конференції 
«Соціально-економічний розвиток  агропромислового виробництва України» 
Секція «Розвиток обліку, оподаткування, аудиту та аналізу  в умовах міжнародної інтеграції» (24 листопада 2016 р.)
 
Керівники секції:
завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту,
 д.е.н., проф. Є. В. Калюга,
завідувач кафедри статистики та економічного аналізу
д.е.н., проф. В.К. Савчук
24 листопада 2016 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у м. Києві на базі економічного факультету проведена Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Соціально-економічний розвиток  агропромислового виробництва України».
 
З вітальним словом до присутніх звернувся співголова конференції – декан економічного факультету проф. Діброва А.Д., який окреслив проблемні напрямки дослідження та щиро привітав присутніх з початком роботи конференції та побажав плідної роботи та цікавих наукових дискусій.
 Проведення науково-практичної студентської конференції було обумовлено необхідністю підвищення ефективності та якості наукових досліджень студентів, підготовки фахівців аграрного сектору економіки України, глибокого вивчення сучасних проблем бухгалтерського обліку, оподаткування, аудиту та аналізу й визначення пріоритетних аспектів подальшого розвитку науки.
 У секційному засіданні «Розвиток обліку, оподаткування, аудиту та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» прийняли участь 124 студенти.
Під час роботи конференції були заслухані та обговоренні доповіді та презентації студентів 2-5 курсів напряму підготовки «Облік і аудит», «Адміністративний менеджмент», «Економічна кібернетика».

 
 
Основні тематики доповідей були присвячені шляхам удосконаленню бухгалтерського обліку в Україні відповідно до міжнародної практики, гармонізації законодавства в сфері регулювання обліку відповідно до директив ЄС, особливостям оподаткування суб’єктів господарювання, економетричному моделюванні в системі еколого-соціально-економічних процесів.
  
  
Доповіді учасників визвали жваву дискусію та інтерес. Як результат було схвалено основні результати наукових доповідей учасників конференції, зібрання відзначило їх актуальність, ґрунтовність, наукове та практичне значення, а також високу якість досліджень.
За результатами конференції студенти з найкращими доповідями були відзначені нагородами в номінації «Найкращі доповіді»:
 
Студент
Курс, Спеціаль-ність
Науковий керівник
Тема доповіді
І
місце
Вовченко Валентина Михайлівна
ОС «Магістр» спеціальність «Облік і аудит» 1 курс 3 група
к.е.н., доцент Ганяйло О.М.
ІІ
місце
Золотуха Роман Андрійович
ОС «Бакалавр» напрям підготовки «Економічна кібернетика»
3 курс  група 1403
к.е.н., асистент Воляк Л. Р.
Поцілуй Юліанна Олександрівна
ОС «Бакалавр» напрям підготовки «Облік і аудит» 4 курс7 група
к.е.н., доцент Боярова О.А.
ІІІ місце
Бевз Тарас Юрійович
ОС «Магістр» спеціальність «Адміні-стративний менеджмент» (специфічні категорії)
1 курс 2 група
к.е.н., доцент Кирилюк О.Ф.
Клименко Євгеній Олегович
ОС «Бакалавр» напрям підготовки «Економічна кібернетикка»
3 курс група 1403
к.е.н., асистент Воляк
Л. Р.
Шпак Марія Олександрівна
ОС «Бакалавр» напрям підготовки «Облік і аудит» 4 курс4 група
к.е.н., доцент Дерев’янко С.І.
  
 
  

Решта учасників, які приймали активну участь в роботі секції і виступили з доповідями – Борисов І.В., Вовк О.М., Гаврилова Н.О., Інклюд В.В., Коваленко В.С., Кокоша К.М., Панічева Т.І., Панченко К.М., були нагороджені грамотами.

 
Робота секції «Розвиток обліку, оподаткування, аудиту та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» 70-ї науково-практичної студентської конференції «Соціально-економічний розвиток агропромислового виробництва України» відбулася на високому організаційному та науковому рівні. Результати її проведення дають можливість відзначити необхідність проведення подібних заходів в подальшому з метою обговорення актуальних питань розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, аудиту та аналізу в сучасних соціально-економічних умовах розвитку України, набуття студентами навичок представлення та обговорення своїх наукових здобутків та пошуку нових напрямків власних наукових досліджень.
Воляк Л.Р. к.е.н., асистент

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook