Розвиток обліку, оподаткування, аудиту та аналізу в умовах міжнародної інтеграці

28 листопада 2016 року
Результати роботи 70-ї науково-практичної студентської конференції 
«Соціально-економічний розвиток  агропромислового виробництва України» 
Секція «Розвиток обліку, оподаткування, аудиту та аналізу  в умовах міжнародної інтеграції» (24 листопада 2016 р.)
 
Керівники секції:
завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту,
 д.е.н., проф. Є. В. Калюга,
завідувач кафедри статистики та економічного аналізу
д.е.н., проф. В.К. Савчук
24 листопада 2016 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у м. Києві на базі економічного факультету проведена Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Соціально-економічний розвиток  агропромислового виробництва України».
 
З вітальним словом до присутніх звернувся співголова конференції – декан економічного факультету проф. Діброва А.Д., який окреслив проблемні напрямки дослідження та щиро привітав присутніх з початком роботи конференції та побажав плідної роботи та цікавих наукових дискусій.
 Проведення науково-практичної студентської конференції було обумовлено необхідністю підвищення ефективності та якості наукових досліджень студентів, підготовки фахівців аграрного сектору економіки України, глибокого вивчення сучасних проблем бухгалтерського обліку, оподаткування, аудиту та аналізу й визначення пріоритетних аспектів подальшого розвитку науки.
 У секційному засіданні «Розвиток обліку, оподаткування, аудиту та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» прийняли участь 124 студенти.
Під час роботи конференції були заслухані та обговоренні доповіді та презентації студентів 2-5 курсів напряму підготовки «Облік і аудит», «Адміністративний менеджмент», «Економічна кібернетика».

 
 
Основні тематики доповідей були присвячені шляхам удосконаленню бухгалтерського обліку в Україні відповідно до міжнародної практики, гармонізації законодавства в сфері регулювання обліку відповідно до директив ЄС, особливостям оподаткування суб’єктів господарювання, економетричному моделюванні в системі еколого-соціально-економічних процесів.
  
  
Доповіді учасників визвали жваву дискусію та інтерес. Як результат було схвалено основні результати наукових доповідей учасників конференції, зібрання відзначило їх актуальність, ґрунтовність, наукове та практичне значення, а також високу якість досліджень.
За результатами конференції студенти з найкращими доповідями були відзначені нагородами в номінації «Найкращі доповіді»:
 
Студент
Курс, Спеціаль-ність
Науковий керівник
Тема доповіді
І
місце
Вовченко Валентина Михайлівна
ОС «Магістр» спеціальність «Облік і аудит» 1 курс 3 група
к.е.н., доцент Ганяйло О.М.
ІІ
місце
Золотуха Роман Андрійович
ОС «Бакалавр» напрям підготовки «Економічна кібернетика»
3 курс  група 1403
к.е.н., асистент Воляк Л. Р.
Поцілуй Юліанна Олександрівна
ОС «Бакалавр» напрям підготовки «Облік і аудит» 4 курс7 група
к.е.н., доцент Боярова О.А.
ІІІ місце
Бевз Тарас Юрійович
ОС «Магістр» спеціальність «Адміні-стративний менеджмент» (специфічні категорії)
1 курс 2 група
к.е.н., доцент Кирилюк О.Ф.
Клименко Євгеній Олегович
ОС «Бакалавр» напрям підготовки «Економічна кібернетикка»
3 курс група 1403
к.е.н., асистент Воляк
Л. Р.
Шпак Марія Олександрівна
ОС «Бакалавр» напрям підготовки «Облік і аудит» 4 курс4 група
к.е.н., доцент Дерев’янко С.І.
  
 
  

Решта учасників, які приймали активну участь в роботі секції і виступили з доповідями – Борисов І.В., Вовк О.М., Гаврилова Н.О., Інклюд В.В., Коваленко В.С., Кокоша К.М., Панічева Т.І., Панченко К.М., були нагороджені грамотами.

 
Робота секції «Розвиток обліку, оподаткування, аудиту та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» 70-ї науково-практичної студентської конференції «Соціально-економічний розвиток агропромислового виробництва України» відбулася на високому організаційному та науковому рівні. Результати її проведення дають можливість відзначити необхідність проведення подібних заходів в подальшому з метою обговорення актуальних питань розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, аудиту та аналізу в сучасних соціально-економічних умовах розвитку України, набуття студентами навичок представлення та обговорення своїх наукових здобутків та пошуку нових напрямків власних наукових досліджень.
Воляк Л.Р. к.е.н., асистент

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook