Звіт про проведення профорієнтаційної роботи асистента кафедри статистики та економічного аналізу Рябенко Лесі Михайлівни

23 листопада 2016 року

 Звіт
про проведення профорієнтаційної роботи
асистента кафедри статистики та економічного аналізу
Рябенко Лесі Михайлівни

        23 вересня 2016 року я проводила профорієнтаційну роботу серед учнів Канівської гімназії ім. Івана Франка Канівської міської ради Черкаської області. Цього дня гімназія святкувала свою 90-ту річницю. Після офіційної частини відбулася зустріч з учнями 9-х та 11-го класу з метою ознайомлення з НУБіП України. Особливу увагу приділено інформації про підготовку студентів з подвійними дипломами та можливість стажування за кордоном. Учням були роздані профорієнтаційні матеріали, зокрема:

  • буклети із інформацією про економічний факультет;
  • матеріали « 10 переваг навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України»
  • матеріали приймальної комісії «Випускникам шкіл», де відмічено про новий перелік спеціальностей, орієнтовні дати початку прийому документів, особливості умов вступу 2017.

 

      Зустріч відбулася за сприяння директора школи заслуженого вчителя України, Президента Асоціації ліцеїв та гімназій України – Ліворук Ольги Антонівни. Всі матеріали по підготовці студентів на економічному факультеті та у НУБІП в цілому передані також директору гімназії та педагогічним працівникам інших шкіл району, що були присутні на святкуванні 90-річчя.

Рябенко Л.М.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook