Навчання з охорони праці посадових осіб ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка»

20 жовтня 2016, 16:32

З 18 жовтня 2016 р. розпочалося навчання з охорони праці посадових осіб ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка». Під час навчання посадові особи господарства мають набути знань із загальних питань з охорони праці, а саме Закону України «Про охорону праці», Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності», Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, Правил пожежної безпеки в України, правил надання домедичної допомоги, а також НПАОП 01.0-1.01-12 «Правила охорони праці у сільському господарстві».

Основною формою навчання є самостійне вивчення питань охорони праці. Цьому сприяє «Посібник для самостійного навчання з охорони праці у схемах, таблицях і графіках» (К.: Видавничий центр НУБіП України. – 2014. – 132 с.), який було видано всім слухачам.

Також було проведено лекційні заняття, було продемонстровано навчальні фільми з пожежної безпеки, у разі виконання механізованих робіт у сільському господарстві. Було роз’яснено певні моменти працеохоронної діяльності у ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка».

24 жовтня 2016 р. має бути проведено екзамен – знання посадових осіб господарства будуть оцінювати члени постійно-діючої комісії НУБіП України з перевірки знань з охорони праці. До складу комісії також входить державний інспектор Держпраці.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook