Тернопільський національний економічний університет запрошує до участі у конференції «Прикладна економіка – від теорії до практики»

6 жовтня 2016 року

Факультет аграрної економіки і менеджменту Тернопільського національного економічного університету запрошує взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Прикладна економіка – від теорії до практики», яка відбудеться 20 жовтня 2016 року.

Робочі секції конференції:

1. Екологічні аспекти розвитку аграрного бізнесу: актуальні питання екології аграрного виробництва; сучасні інтенсивні технології в рослинництві та тваринництві; прогресивні системи виробництва кормів;  продовольча безпека; раціональне використання природних ресурсів;  сертифікація якості продукції.

2. Аграрна економіка: інституційне та організаційне забезпечення аграрного бізнесу; менеджмент і маркетинг в агробізнесі; інноваційно-інвестиційний розвиток аграрного бізнесу;  удосконалення обліку і аудиту в агробізнесі; фінанси, кредитне забезпечення і страхування аграрного бізнесу; людський капітал в агробізнесі; аналітичне забезпечення агробізнесу;  міжнародні економічні відносини.

Робочі мови конференції: українська, польська, англійська, російська.

Матеріали для участі необхідно надіслати на адресу оргкомітету до 10 жовтня 2016 року.


Детальніше читайте тут

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook