Кафедра генетики, розведення та біотехнології тварин

Магістерські програми

При підготовці студентів ОС "Магістр" за спеціальністю 204 Технологія випробництва і переробки продукції тваринництва важливим є надання теоретичних знань та практичних навичок з питань селекції тварин, розрахунку ефективності проведення селекційних заходів, визначення впливу різноманітних факторів на збереження та використання порід тварин різних видів, засвоєння методології збереження генофонду порід як на використанні сучасних комплексних підходів, так і на детальному вивченні і узагальненні наукової спадщини вітчизняних і зарубіжних учених.

 

  • Нормативні дисципліни:

  • Сучасні методи селекції у тваринництві

  •  

  • Вибіркові дисципліни:

  • Біотехнологія статевих клітин

  • Біотехнологія фізіологічних процесів тварин

  • Генетика кількісних та якісних ознак

  • Генетичні ресурси тваринництва

  • Глобальні стандарти даних для скотарства (ICAR)

  • ДНК-технології у тваринництві

  • Маркер асоційована селекція у тваринництві (MAS)

  • Організація племінної справи у тваринництві

     

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook