Оголошено набір на закордонне стажування «Інструменти підтримки мобільності науковців в фінансовій перспективі ЄС на 2014-2020 роки»

23 вересня 2016 року
м. Лодзь, Польща

Фундація Central European Academy Studies and Certification   (CEASC), Польща у співпраці з Університетом Інформатики (WSIiU) (м. Лодзь, Польща) та Центром Європейських Фондів (BFE) (м. Лодзь, Польща) оголошують набір на закордонне стажування «Інструменти підтримки мобільності науковців в фінансовій перспективі ЄС на 2014-2020 роки», 19-25 листопада, Лодзь, Польща

 Цільова група проекту: викладацький склад, методичний та адміністративний персонал українських ВНЗ (30 осіб). Тривалість стажування: 7 днів (19 -25 листопада 2016 року), м. Лодзь, Польща.

 Тематика стажувань:

·       трирівнева система вищої освіти та кваліфікаційні рівні європейського освітнього простору. Їх порівняльний аналіз з українськими відповідниками. Рівні та засади визнання українських освітніх документів в європейському освітньому просторі.

·       проектний підхід в організації навчального процесу в європейських університетах. Формування навчальних планів з застосуванням проектного підходу

·       практична реалізація в рамках організації навчального процесу принципу мобільності студентів та викладачів через використання спеціалізованих фондів ЄС, призначених для фінансування компоненту мобільності.

·       робота над власними обмінними, навчальними та дослідницькими проектами, фінансованими з джерел ЄС: приклади, досвід, вимоги до учасників подібних проектів.

·       Академічна мобільність науковців: компонент Кюрі-Склодовської в рамках Горизонт 2020, Еразмус+, Polonez (друга хвиля).

 Набір триває до 1 жовтня 2016 року включно.

Детальніше читайте тут

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook