Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Перелік дисциплін

ОС Бакалавр «Харчові технології»

  • Університетська освіта
  • Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості
  • Науково-дослідна робота студента
  • Теоретичні основи харчових технологій
  • Основи фізіології та гігієни харчування
  • Менеджмент підприємств мꞌясопереробної галузі з основами підприємництва
  • Технологічні розрахунки, облік і звітність у мꞌясопереробній   галузі
  • Контроль якості і безпеки продукції у мꞌясопереробній   галузі
  • Фізико-хімічнІ та біохімічні основи переробки мꞌяса
  • Технологія мꞌяса та мꞌясних продуктів
  • Менеджмент підприємств рибопереробної галузі з основами підприємництва
  • Технологічні розрахунки, облік і звітність у рибопереробній галузі
  • Контроль якості і безпеки продукції рибопереробної галузі
  • Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки риби та морепродуктів
  • Технологія риби та морепродуктів
  • Технологія оздоровчих харчових продуктів
  • Технологія продукції ресторанного господарства
  • Гігієна та санітарія у закладах ресторанного господарства
  • Менеджмент підприємств ресторанного господарства з основами підприємництва
  • Товарознавство в ресторанному господарстві
  • Сенсорний аналіз
  • Кухні народів світу
  • Загальні технології харчової промисловості
  • Робоча програма виробничої практики

ОС Бакалавр «Громадське здоров’я» 

  • Теоретичні основи харчових технологій
  • Університетська освіта
  • Фармакологія
  • Внутрішня медицина з оцінкоюрезультатів
  • Основи нутриціології
  • Гігієна харчування
  • Методологія досліджень
  • Робоча програма навчальної практики з громадського здоров’я
  • Робоча програма виробничої практики з нутриціології

ОС Магістр "Технологія зберігання,консервування та переробки м'яса"

  • Сучасні методи досліджень галузі
  • Актуальні проблеми галузі
  • Технологія консервування і зберігання мꞌяса
  • Біологічно-активні речовини з тваринницької сировини
  • Технологія кормів для домашніх тварин

ОС Магістр "Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів" 

  • Сучасні методи досліджень галузі
  • Актуальні проблеми галузі
  • Сучасні технології зберігання і консервування рибопродуктів
  • Технологія білкових продуктів з риби та морепродуктів
  • Технологія рибного борошна

ОС Магістр «Нутріціологія»

  • Сучасні методи досліджень
  • Законодавство і політика харчування
  • Фізіологія та епігенетика харчування
  • Нутриціологія здорового харчування
  • Харчування різних категорій населення
  • Технології здорового харчування
  • Мікробіота, пробіотики та пребіотики
  • Спортивне і превентивне харчування
  • Організація підготовки магістерської роботи
  • Інноваційні технології в нутриціології
  • Промоція здорового харчування
  • Харчові та дієтичні добавки
  • Виробнича практика
  • Педагогічна (асистентська) практика

ОС Магістр «Нутриціологія» (заочна форма) 

  • Сучасні методи досліджень
  • Законодавство і політика харчування
  • Фізіологія та епігенетика харчування
  • Нутриціологія здорового харчування
  • Харчування різних категорій населення
  • Технології здорового харчування
  • Мікробіота, пробіотики та пребіотики
  • Спортивне і превентивне харчування
  • Організація підготовки магістерської роботи
  • Інноваційні технології в нутриціології
  • Реклама здоровꞌя
  • Харчові та дієтичні добавки
  • Виробнича практика

Для інших спеціальностей

  • Технологія переробки продукції тваринництва
  • Технологія переробки риби

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook