- Головна
- Навчальна робота
- Спеціальність 181 «Харчові технології»
- Робочі навчальні програми та силабуси дисциплін
- Здобутки кафедри
- Матеріально-технічна база
- Аудиторний фонд
- Навчальне та наукове видання кафедри
- Перелік дисциплін
- Організація практик студентів
- Профорієнтаційна робота
- Міжнародна діяльність
- Графік навчальної та виробничої практики
- Відеородзинки
- Наукові гуртки
- ВСТУП-2024: Абітурієнту
Перелік дисциплін
ОС Бакалавр «Харчові технології»
- Університетська освіта
- Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості
- Науково-дослідна робота студента
- Теоретичні основи харчових технологій
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Менеджмент підприємств мꞌясопереробної галузі з основами підприємництва
- Технологічні розрахунки, облік і звітність у мꞌясопереробній галузі
- Контроль якості і безпеки продукції у мꞌясопереробній галузі
- Фізико-хімічнІ та біохімічні основи переробки мꞌяса
- Технологія мꞌяса та мꞌясних продуктів
- Менеджмент підприємств рибопереробної галузі з основами підприємництва
- Технологічні розрахунки, облік і звітність у рибопереробній галузі
- Контроль якості і безпеки продукції рибопереробної галузі
- Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки риби та морепродуктів
- Технологія риби та морепродуктів
- Технологія оздоровчих харчових продуктів
- Технологія продукції ресторанного господарства
- Гігієна та санітарія у закладах ресторанного господарства
- Менеджмент підприємств ресторанного господарства з основами підприємництва
- Товарознавство в ресторанному господарстві
- Сенсорний аналіз
- Кухні народів світу
- Загальні технології харчової промисловості
- Робоча програма виробничої практики
ОС Бакалавр «Громадське здоров’я»
- Теоретичні основи харчових технологій
- Університетська освіта
- Фармакологія
- Внутрішня медицина з оцінкоюрезультатів
- Основи нутриціології
- Гігієна харчування
- Методологія досліджень
- Робоча програма навчальної практики з громадського здоров’я
- Робоча програма виробничої практики з нутриціології
ОС Магістр "Технологія зберігання,консервування та переробки м'яса"
- Сучасні методи досліджень галузі
- Актуальні проблеми галузі
- Технологія консервування і зберігання мꞌяса
- Біологічно-активні речовини з тваринницької сировини
- Технологія кормів для домашніх тварин
ОС Магістр "Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів"
- Сучасні методи досліджень галузі
- Актуальні проблеми галузі
- Сучасні технології зберігання і консервування рибопродуктів
- Технологія білкових продуктів з риби та морепродуктів
- Технологія рибного борошна
ОС Магістр «Нутріціологія»
- Сучасні методи досліджень
- Законодавство і політика харчування
- Фізіологія та епігенетика харчування
- Нутриціологія здорового харчування
- Харчування різних категорій населення
- Технології здорового харчування
- Мікробіота, пробіотики та пребіотики
- Спортивне і превентивне харчування
- Організація підготовки магістерської роботи
- Інноваційні технології в нутриціології
- Промоція здорового харчування
- Харчові та дієтичні добавки
- Виробнича практика
- Педагогічна (асистентська) практика
ОС Магістр «Нутриціологія» (заочна форма)
- Сучасні методи досліджень
- Законодавство і політика харчування
- Фізіологія та епігенетика харчування
- Нутриціологія здорового харчування
- Харчування різних категорій населення
- Технології здорового харчування
- Мікробіота, пробіотики та пребіотики
- Спортивне і превентивне харчування
- Організація підготовки магістерської роботи
- Інноваційні технології в нутриціології
- Реклама здоровꞌя
- Харчові та дієтичні добавки
- Виробнича практика
Для інших спеціальностей
- Технологія переробки продукції тваринництва
- Технологія переробки риби