Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Здобутки кафедри

За підсумками виставки золотою медаллю було нагороджено Національний університет біоресурсів та природокористування (НУБіП) та автора наукової праці Лариси Баль-Прилипко – за вагомий внесок у розробку та впровадження новітньої техніки і технологій для сучасного сільськогосподарського виробництва.

 

23 жовтня 2019 року. Відкриваючи засідання вченої ради університету, ректор Станіслав Ніколаєнко традиційно вручив нагороди, які отримали науково-педагогічні працівники кафедри технології м"ясних, рибних та морепродуктів - Олександр Савченко та Людмила Тищенко.

 

 

 МОНОГРАФІЯ ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ – ЛАУРЕАТ КОНКУРСУ «КРАЩЕ ВИДАННЯ РОКУ» АКАДЕМІЇ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ

 

120-річчя НУБіП. Нагороди і відзнаки

   Декану факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ларисі Баль-Прилипко Ректор університету вручив орден «Княгині Ольги» ІІІ ступеня

НАГОРОДЖЕННЯ ЗОЛОТОЮ МЕДАЛЛЮ XXX МІЖНАРОДНОЇ АГРОПРОМИСЛОВОЇ ВИСТАВКИ «АГРО 2018»

   

НАГОРОДЖЕННЯ, БАЛЬ-ПРИЛИПКО ЛАРИСИ ВЛАЦЛАВІВНИ, ПОЧЕСНИМ ОРДЕНОМ "БЕРЕГИНЯ УКРАЇНИ"

   

          

   

  

ВІДЗНАКА АН ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ

Академії наук вищої освіти України відзначила  активну наукову і педагогічну роботу декана факультету харчових технологій та управляння якістю продукції АПК НУБіП, академіка АН вищої освіти України - Баль-Прилипко Ларису Вацлавівну, ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ: «За вагомий особистий внесок у розвиток освіти та науки».

 ПОДЯКА

МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

 доценту кафедри технологіїм ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, Слободянюк Наталії Михайлівні, за багаторічну сумлінну працю, вагомий осооистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність.

ПРИЗОВЕ МІСЦЕ НА ОЛІМПІАДІ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

4 - 6 квітня 2017 року у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія".

Серед 25 Вишів України, що випускають студентів за спеціальністю "Харчові технології та інженерія", наш університет був представлений кращими студентками 4 курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, призерами першого етапу олімпіади Ольгою Шахворостовою, Катериною Семенюк, Вікторією Шахворостовою.

  

        

Одним з переможців олімпіади виявилась наша студентка Ольга Шахворостова, що здобула ІІ місце у номінації найкраще знання дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» з чим ми її щиро і вітаємо!!! Інші учасниці теж без дипломів не залишились і це стане їх доробком у напрямку вступу до магістратури та нових звершень у нових наукових звершеннях.

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook