Захист бакалаврських робіт студентами факультету механіко-технологічного і конструювання та дизайну

23 червня 2016 року
Київ

     16 та 17 червня пройшов захист дипломних проектів студентів мехеніко-технологічного ф-ту напрямку підготовки 6.100102 «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва», що були підготовані на кафедрі охорони праці та інженерії середовища.
     Студенти Момотенко Ю.В., Сидорук А.П. (дипломний керівник – Войналович О.В.) та Науменко О.В (дипломний керівник – Поліщук В.М.) захистили дипломні проекти на оцінку "відмінно", а студенти Калініченко В.В., Кальчук В.В. та Шевченко П.В. (дипломний керівник – Поліщук В.М.)  на оцінку "добре".
     Калініченко Віталій Вікторович захищає дипломний проект "Обґрунтування технології та вибір обладнання для анаеробного зброджування відходів сільськогосподарських тварин"


   Кальчук Володимир Володимирович захищає дипломний проект "Обґрунтування технології та вибір обладнання для виробництва біодизеля"
   22 та 23 червня пройшов захист дипломних проектів студентів ф-ту конструювання та дизайну напрямку підготовки 6.050503 "Машинобудування", які виконували свої работи на базі кафедри охорони праці та інженерії середовища.


     Студент Лой П.А. (дипломний керівник – Поліщук В.М.) захисти дипломний проект на оцінку "відмінно", а студенти Семіряжко С.О, Сич І.С. та Кривозуб Б.О. (дипломний керівник – Поліщук В.М.)  на оцінку "добре".
     Лой Павло Андрійович захищає дипломний проект "Обгрунтування параметрів вузла гранулювання біoмаси в лінії виробництва біопалив"


     Семіряжко Сергій Олександрович захищає дипломний проект "Обґрунтування процесу і параметрів конструкції установки для виробництва біогазу"


     Сич Іван Сергійович захищає дипломний проект "Обґрунтування конструкційних параметрів подрібнювача деревних матеріалів в лінії виробництва біопалива"


     Кривозуб Богдан Олександрович захищає дипломний проект "Розробка конструкції реактора для очищення біодизеля"


     Доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища В. Поліщук
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook