Спорт формує культуру оптимізму,культуру бадьорості.

27 червня 2016, 0:42

    Фізична культура сприяє всебічному розвитку людини, зміцненню здоров'я, забезпеченню активного відпочинку, впровадженню норм і правил здорового способу життя. Це незамінний засіб розширення і розвитку функціональних можливостей організму людей різного віку. Спорт може стати містком, який приведе людей різного спектру діяльності до відкриття багатства скарбів їхнього духовного світу, стати стимулом не тільки для фізичного вдосконалення та досягнення результатів, але й для зросту в чеснотах, витривалості та самоорганізації.

    За ініціативи ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка на святкуванні «Дня університету» (27 травня) започатковано проведення спортивних змагань за участі студентів та викладачів вишу. Це об’єднує колективи кафедр в єдину команду, стимулює зміцнення дружніх стосунків. Кожен, хто взяв участь – вже переможець, адже найбільша нагорода – гарний настрій. Від кафедри аквакультури у змаганнях із колективного присідання прийняли участь асистенти – Ірина Кононенко та Віта Шумова, які гідно підтримали команду факультету на шляху до перемоги (фото 1).

 

Фото 1. Змагання із колективного присідання

    На святкуванні 118-ї річниці нашої Alma mater доцент кафедри аквакультури Руслан Кононенко презентував виставку навчально-методичної літератури науково-педагогічних працівників факультету загалом та кафедри зокрема, ректору Станіславу Ніколаєнку, міністру аграрної політики та продовольства України Тарасу Кутовому та першому проректору Ігорю Ібатулліну (фото 2).

Фото 2. Презентація навчально-методичної літератури

У червні 2016 асистенти і аспіранти кафедри аквакультури продовжували технологічні, біотехнологічні та генетичні наукові дослідження з об’єктами аквакультури (осетрові, коропові види риб), спрямовані на ресурсозбереження та безпеку середовища існування (фото 3).

У системі виховної роботи факультету тваринництва та водних біоресурсів особлива увага приділяється виховній роботі в студентському гуртожитку №11. Питання побуту, навчання, дозвілля студентів знаходяться під постійним контролем адміністрації, науково-педагогічного персоналу та наставників академічних груп. У гуртожитку створені належні умови для проживання і проведення змістовного дозвілля його мешканців. 18  червня  2016  р. асистент кафедри аквакультури Віта Шумова, з метою дотримання правил внутрішнього розпорядку, здійснювала чергування у гуртожитку НУБіП України № 11 (фото 4).

Фото 4. Аситент В. Шумова на чергуванні у гуртожитку № 11

 


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook