На економічному факультеті вперше пройшла інтернет-конференція

16 червня 2016 року

16 червня 2016 р. Сьогодні на базі кафедри статистики та економічного аналізу та кафедри бухгалтерського обліку і аудиту розпочалася міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Соціально-екологічна відповідальність бізнесу: облікове відображення та аналітично-прогнозна оцінка». Організатори присвятили її 65-річчю економічного факультету: цю дату святкуватимуть восени.

 


У роботі конференції взяли участь науковці нашого університету та багатьох інших провідних українських вищих навчальних закладів і їх колеги з Білорусі, Болгарії, Польщі, Російської Федерації, Швейцарії. Напередодні вони надіслали на сайт наукових інтернет-конференцій НУБіП України відповідні матеріали, які і стали предметом обговорення.

 

 

Тематичні напрями, сконцентровані в роботі трьох секцій, – обліково-інформаційне забезпечення управління соціально-екологічною відповідальністю бізнесу, аналітична оцінка соціально-екологічної відповідальності бізнесу, економетричне моделювання прогнозування підвищення соціально-екологічної відповідальності бізнесу.

 

Леся Воляк,
секретар оргкомітету конференції

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook