ВІД ТЕОРІЇ ПО ХАРЧОВИМ ТЕХНОЛОГІЯМ ДО ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ НА ПІДПРИЄМСТВІ «COCA-COLA»

15 червня 2016 року
Київський завод ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна»

Сесія закінчилась, закінчилась теоретична підготовка по дисциплінам, а розпочалась цікава  практична підготовка. Ми студенти 1 курсу  факультету харчових  технологій та управління якістю продукції АПК, відвідали Київський завод ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна», єдиний завод такого рівня в Україні.


Вражень вистачало... Діяльність заводу безпосередньо пов'язана з нашою професійною діяльністю, тому перебування на підприємстві  було цікавим. Конвеєри, гуркіт автоматизованих машин, ідеальний механізм роботи, стерильність. Ми мали змогу відчути себе справжніми технологами та інженерами, відповідальними за якість та дотримання стандартів, і доторкнулися лише до мізерної частинки величного світу виробництва.



Без уваги ми також не залишили музей Coca-Cola... Все починається з просто чистої артезіанської води,яка видобувається зі свердловин, які знаходяться на території заводу. Такий знайомий нам солодкий смак у напоях - це цукор, з наших українських цукрових буряків. Та головною інтригою для нас так і залишився головний компонент - сироп.

Можливо, в найближчому майбутньому, ми як молоді спеціалісти в галузі харчових технологій та інженерії розгадаємо  таємничу рецептуру сиропу, та запустимо виробництво "Сoca-Cola по-українські"...

Негур Анастасія

студентка 1 курсу факультету  харчових технологій

та управління якістю продукції  АПК

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook