В пріоритетах факультету тваринництва та водних біоресурсів – лідерство, конкурентоздатність, підприємливість!

17 травня 2016 року

    11-13 травня на базі Миколаївського національного аграрного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». Наш виш у ньому представляли переможці університетського етапу – студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів Матвєєв Михайло, Скалацька Єлизавета та Лавренюк Алевтина на чолі з професором кафедри біології тварин  Повозніковим Миколою Гавриловичем.

Факультет тваринництва та водних біоресурсів – це не лише навчання і наука, а й виховання патріотів та формування Аграрної еліти України! На ринку праці затребуваність фахівців визначається наявністю ряду компетенцій: фундаментальних, професійних, економічних, правових, екологічних, інформаційних та управлінських. Крім цього, найбільш цінними в особистому заліку є лідерство, конкурентоздатність та підприємливість.

Основним полігоном перевірки цих якостей є участь студентів у різних конференціях та олімпіадах.

Програма олімпіади включала 4 тури. Перший передбачав виконання теоретичних завдань у письмовому вигляді, другий – виконання тестових завдань у письмовому. Під час третього учасники виконували тестові завдання з використанням ПЕОМ. Останній стосувався розрахунково-практичних завдань з дисциплін «Розведення сільськогосподарських тварин» та «Технологія відтворення тварин».

Як результат, команда нашого університету посіла почесне ІІІ місце, а студентка Скалацька Є.Є. нагороджена дипломами другого ступеня Переможця Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» 2015-2016 навчального року від Міністерства освіти і науки України та Національної Академії Аграрних Наук України. Разом з цим, Матвєєва М.А. відзначено за кращі знання з дисципліни «Біотехнологія», а Лавренюк А.О. – з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва».

    Щиро дякуємо деканату та всім науково-педагогічним працівникам за організацію підготовки учасників. Сподіваюсь, що вони максимально оцінять наших учасників. А студентам бажаємо майбутніх перемог та творчих злетів!!!

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook