Профорієнтація кафедри фінансів триває

13 травня 2016 року

За дорученням керівництва НУБіП України та на виконання розпорядження ректора від 12.04.2016 року №9 «Про забезпечення професійно-орієнтаційної роботи та з метою інформування потенційних вступників загальноосвітніх шкіл, які складають зовнішнє незалежне оцінювання у 2016р», представники кафедри фінансів активізували профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО.

 


5 травня 2016 року, у пунктах проведення державної підсумкової атестації у формі ЗНО кандидат економічних наук, старший викладач Євенко Тетяна Іванівна, старший лаборант кафедри фінансів НУБіП України Марченко Ігор Борисович провели профорієнтаційну роботу, в загальноосвітніх навчальних закладах Дніпровського району м. Києва, зокрема з учнями середньої загальноосвітньої школи №99, навчально-виховного комплексу №176. У цих закладах м. Києва проводилося ЗНО з української мови і літератури.
6 травня 2016 року представники кафедри провели профорієнтаційну роботу, в загальноосвітніх навчальних закладах Бородянського району Київської області, зокрема в Бородянських спеціалізованих школах – загальноосвітніх закладах І-ІІІ ступенів №1 та №2 з поглибленим вивченням окремих предметів.

 

Під час зустрічей Євенко Т.І. та Марченко І.Б. ознайомили майбутніх абітурієнтів щодо перспектив навчання в НУБіП України. Проінформували про спеціальності, які можна здобути навчаючись на базі університету, особливо на економічному факультеті, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців. Зацікавила учнів інформація про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентів та стажування за кордоном. Учням було роздано інформаційні буклети про факультет та роботу кафедри.


Євенко Т.І.,

старший викладач кафедри фінансів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook