Світле майбутнє

25 квітня 2016 року

Протягом квітня у рамках реалізації потенціалу особистості серед студентів коледжів викладачами та студентами НУБІП України кафедри «Технології деревообробки» було проведено профорієнтаційну роботу.

 

Асистент Горбачьова О.Ю. проводить профорієнтацію в Коломийському політехнічному коледжі

«Основна діяльність техніка-технолога деревообробки спрямована на організацію і здійснення технологічних процесів деревообробки на рівні структурного підрозділу. Спеціаліст повинен забезпечувати безперебійну роботу обладнання, контролювати і аналізувати якість сировини, матеріалів, готової продукції, проводити необхідні технологічні розрахунки і оформляти технічну документацію, виявляти причини браку продукції, розробляти заходи щодо його запобігання й ліквідації. Всі ці навички та знання ви можете отримати на кафедрі «Технології деревообробки» НУБІП України» - розповідала Горбачьова О.Ю. студентам коледжу.

Ще одним місцем проведення профорієнтаційної роботи був Київської коледж будівництва, архітектури та дизайну (ККБАД).

На фото доцент Сірко З.С. надає професійну інформацію студентам ККБАД. Аспірант кафедри «Технології деревообробки» аспірант Борячинський В.В разом зі студентами коледжу

Студенти задавали багато питань на рахунок складності та терміну навчання, можливостей працевлаштування після закінчення освіти, умов прожиття в гуртожитках університету та стипендії на що отримали змістовні відповіді від Сірка З. С.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook