Профорієнтаційна робота кафедри у м. Києві

8 квітня 2016, 10:00

 07 квітня 2016 року доцент кафедри економічної теорії НУБіП України Гуща Інна Олександрівна провела профорієнтаційну роботу з учнями 11 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №78 Печерського району м. Києва.

  
Під час зустрічі Гуща І.О. ознайомила майбутніх абітурієнтів щодо перспектив навчання в НУБіП України. Увагу школярів було акцентовано на перевагах навчання в нашому університеті, зокрема на факультеті аграрного менеджменту. Багато запитань у випускників було щодо особливостей навчання за напрямом «Менеджмент» з ознаками майбутньої спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Абітурієнти дізналися, що, обравши навчання саме за цим фахом, студенти мають можливість вивчати дисципліни англійською мовою, реалізувати свої наукові, творчі та спортивні здібності, а також про можливості участі у конкурсі по відбору для проходження навчальної та виробничої практики за кордоном. Гуща І.О. розповіла про власний досвід вибору навчального закладу та переваги навчання як в НУБіП України загалом та на факультеті аграрного менеджменту зокрема. Було акцентовано також увагу на зазначенні пріоритетності спеціальностей. Учням було роздано інформаційні буклети про факультет та роботу кафедри.
Гуща І.О. подякувала директору загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №78 Печерського району м. Києва Гаєвій Світлані Леонтіївні за надану можливість зустрічі, а майбутнім випускникам надала координати приймальної комісії та кафедри й побажала свідомого вибору майбутньої професії.

Доцент кафедри економічної теорії
Гуща І.О.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook