Вітаємо студента магістратури механіко-технологічного факультету Олександра Стрельченка з перемогою на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Основи охорони праці»

25 березня 2016 року
м. Харків

   23 березня 2016 р. у Національному університеті цивільного захисту України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Основи охорони праці». Захід пройшов відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 27.11.2015 р. № 1247 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році».
   До Харкова з’їхалися 83 учасники олімпіади з 39 вищих навчальних закладів різних регіонів нашої держави. 23 березня на урочистому відкритті заходу вітав присутніх перший проректор з навчальної та методичної роботи Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Олег Назаров та бажав відмінних результатів. Цього ж дня молоді інтелектуали виконали практичні та тестові завдання олімпіади.
   Від Національного університету біоресурсів і природокористування України участь у змаганнях брали два переможця І-го етапу олімпіади  студенти механіко-технологічного факультету Олександр Стрельченко та Євгеній Любашевський.
   24 березня відбулося нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році. Диплом за І місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Основи охорони праці» отримала Вікторія Зазибова (Національний університет цивільного захисту України). Диплом за ІІІ місце отримав Олександр Стрельченко (Національний університет біоресурсів і природокористування України). Гарні результати виконання практичних та тестових завдань олімпіади продемонстрував також Євгеній Любашевський, який потрапив до першої двадцятки учасників.
   До участі в олімпіаді студентів підготував завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища О.В.Войналович.

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook