Старший викладач кафедри фінансів, Євенко Т.І. провела профорієнтаційну роботу

20 березня 2016 року

18 березня 2016р. старший викладач кафедри фінансів Євенко Т.І. відвідала ряд шкіл Бобровицького району, Чернігівської області: ЗОШ №1, ЗОШ №2 та Бобровицьку гімназію. Де зустрілася з учнями 11 класів i провела ознайомчу лекцію про умови вступу i навчання в НУБіП України.

 

 

Відбувся жвавий діалог у класах, питання були різнопланові. Учні та їх класні керівники цікавились умовами вступу за державним замовленням, проходженням виробничої практики i навчанням за кордоном, умовами проживання в гуртожитках, a також військовою підготовкою для юнаків, відносно дівчат,то виникали питання, щодо академічного хору, вокального та хореографічного ансамблю.

 

 

Запевнила їх, що все це в НУБіПі є. Щодо культури, то на вас з радістю чекає: народний ансамбль пісні і танцю «Колос» імені Станіслава Семеновського (який сама колись і відвідувала), академічний хор, вокальний чоловічий ансамбль «Амеро» і вокальний жіночий ансамбль «Октава», ВІА «Отава», ансамбль бального танцю «Чарівність» і хореографічний ансамбль «Дівоче сузір’я» також в університеті є свій студентський народного театр «Березіль».

 

Випускники намагались більше дізнатись про економічні спеціальності, їх переваги на ринку праці та місця майбутнього працевлаштування. Лунали безпосередньо і питання відносно кафедри фінансів стосовно випуску бакалаврів, зокрема напрямку підготовки.

 

  

Всім учням був наданий ознайомчий матеріал, щодо умов вступу до університету, а також буклети економічного факультету i кафедри фінансів. Євенко Т.І. провела бесіду з учнями, в якій акцентувала увагу на перевагах НУБіП щодо навчання серед інших університетів.

 

Із цікавістю учні зазначених шкіл сприйняли історичну довідку про університет та цікаву розповідь про культурно-масові та спортивні заходи, про практичне навчання студентів, стажування за кордоном.

 

  

Розповіла про власний досвід вибору навчального закладу та переваги навчання як в НУБіП України загалом та на Економічному факультеті зокрема.

Було акцентовано також увагу на зазначенні пріоритетності спеціальностей.

 

В кінці зустрічі Тетяна Іванівна запросила школярів на навчання до нашого провідного закладу освіти, науки і культури України.

 

Тетяна Євенко,

старший викладач кафедри фінансів.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook