Профорієнтаційна робота кафедри лісовідновлення та лісорозведення триває

9 березня 2016, 11:05

29 лютого доцент кафедри А.П. Пінчук відвідав свою рідну школу і провів зустрічі з вчителями та учнями випускних класів Олевської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 та Олевської гімназії.

Учасників зібрань було ознайомлено з історією університету, його напрямами розвитку, сучасною структурою, спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців і перевагами навчання в нашому університеті.

Особлива увага була приділена передовим позиціям, які займає університет в освітянській царині України і масштабній роботі з розбудови, осучаснення та удосконалення усіх напрямів його діяльності, яка здійснюється ректоратом на чолі з ректором професором С.М. Ніколаєнко.

 

Випускників шкіл цікавили питання обсягу державного замовлення, умовами реалізації своїх творчих здібностей, вартості навчання, можливості участі у програмах подвійних дипломів з іноземними університетами-партнерами. Також майбутніх абітурієнтів цікавили правила проведення вступної кампанії 2016 року, умови проживання в гуртожитках, можливості подальшого працевлаштування та боротьби з корупцією в університеті.

На закінчення керівництво шкіл та учні подякували А.П. Пінчуку за зустріч, що озброїла їх кваліфікованою профорієнтаційною інформацією, яка допоможе випускникам зробити правильний вибір.

Ігор Іванюк, доцент кафедри лісовідновлення та лісорозведення

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook