Профорієнтаційна робота кафедри лісовідновлення та лісорозведення

9 березня 2016, 10:51

В останні дні зими з метою проведення профорієнтаційної роботи серед учнів випускних класів доцент кафедри лісовідновлення та лісорозведення І.В. Іванюк відвідав Івницьку ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Андрушівського району Житомирської області.

За час спілкування у школі Ігор Вікторович познайомив учнів 10-х та 11-х класів з структурою НУБіП України, спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті, можливостями навчання і стажування за кордоном, реалізації свого творчого та фізичного потенціалу.

Учні з великим захопленням переглянули відео про університет, задали низку питань щодо правил вступу, вартості навчання та проживання в гуртожитках. Особливу зацікавленість потенційні абітурієнти проявили до напрямів: «Лісове та садово-паркове господарство», «Ветеринарна медицина» та «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва», оскільки саме за цими спеціальностями, на їх думку, у сільській місцевості можна працевлаштуватися і працювати на рідній землі.

Понад 8 років кафедра підтримує співпрацю із школою та шкільним лісництвом. Більшість учнів цікавились навчанням за спеціальністю «Лісове господарство» вказуючи, що саме ця професія є стабільною і привабливою в районі, а можливо і через те, що випускником школи є голова студентської організації ННІ лісового і садово-паркового господарства студент 2 курсу 1 групи – Волинець Антон.

На завершення зустрічі доцент І.В. Іванюк запросив присутніх учнів та їх батьків на День відкритих дверей університету, який відбудеться 12 березня 2016 року.

Андрій Пінчук, доцент кафедри лісовідновлення та лісорозведення

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook