Підведено підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Біотехнологія»

3 березня 2016 року

 Студенти 4-го курсу освітнього ступеня «Бакалавр» факультету захисту рослин, біотехнологій та екології 24 лютого 2016 року взяли участь у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Біотехнологія».

Тестові завдання для учасників олімпіади включали питання з загальної мікробіології та вірусології, біохімії, загальної та молекулярної генетики, загальної біотехнології, процесів та апаратів біотехнологічних виробництв.
До конкурсної комісії входили викладачі кафедри екобіотехнології та біорізноманіття к.б.н., доцент Кляченко О.Л., к.б.н., доцент Коломієць Ю.В., к.б.н., доцент Бородай В.В., очолював конкурсну комісію, яка оцінювала роботи студентів, д.с.-г.н., проф. М. В. Патика.
Перемогу І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Біотехнологія» здобула Анна Парфьонова, 2-ге та 3-тє місця посіли відповідно Юлія Ященко та Анастасія Циплухіна.
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології  вітає переможців і бажає з честю представити НУБіП України у ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 13–15 квітня 2016 року на базі Національного університету харчових технологій (м.Київ).
  
к.б.н., доцент кафедри екобіотехнології
та біорізноманіття Віра Віталіївна Бородай
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook