Вік живи – вік навчайся

11 лютого 2016 року
ННІ лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України

На початку лютого 2016 року в рамках допомоги молоді з вибором майбутньої професії науковими співробітниками кафедри технології деревообробки було проведено профорієнтаційну роботу у школах міста Києва.

Доцент Марченко Н.В та аспірант Новицький С.В. провели профорієнтацію в школах Дарницького району м. Києва: спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов № 291 (вул. Тростянецька), ЗОСШ №160 (вул. Російська)

Вік живи – вік навчайся. Відтак, доцентом Зражвою С.Г. було проведено курси з підвищення кваліфікації в Лубенському лісотехнічному коледжі. На курсах були присутні слухачі з багатьох областей України різних професій, які могли не тільки отримати нові знання, але й з радістю поділитися чималим досвідом роботи.


Доцент Зражва С.Г. проводить курси з підвищення кваліфікації в лісотехнічному колежді м. Лубни

Окрім того, на кафедру технології деревообробки завітав представник меблевої компанії MERX – Мазурок Павло Сергійович.
MERX - це меблева компанія з багаторічним досвідом роботи на вітчизняному та світовому ринках.
На даний момент компанія набирає молодих, активних та перспективних людей в свій штат працівників, тому Павло Сергійович звернувся із пропозицією працевлаштування саме до студентів та випускників кафедри технології деревообробки.

Мазурок П. С розповідає студентам кафедри технології деревообробки про всі переваги та перспективи роботи в меблевій компанії MERX

 

Аспірант кафедри  Новицький С.
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook